Hello, van egy simson s51 enduro-m és egy másik barátmnak is ilyenje van, na most az a baj hogy az egyik haverom mindig oltogat (mert ő neki ugy e Suzuki RMX 50-e van), hogy a simson milyen gagyi szerinte, meg hogy az övé mennyivel gyorsabb. Szerintetek miért nézik le ennyire sokan a simsont? (nem csak ő szerinte ciki)
Amúgy ha nagyon oda-vissza van érte, meg többen is, és szeretnél imponálni + van pénzed, akkor legálisan lehet venni bele cuccokat amitől odaversz vele akármilyen 50ccm-est
2014. nov. 20. 15:27
2/13 anonim válasza:
Miért? Ciki? Az a ciki hogy vannak akiknek ez az értékmérő.
2014. nov. 20. 15:39
3/13 anonim válasza:
mert régi, lomha és mindig szerelni kell rajta valamit.
általános iskolás srácoknak tanuló motornak, nyáron a határba csapatni vele még úgy ahogy elmegy, legalább nem sajnálja az ember és még váltani is megtanul az ember. én tuti nem vennék ilyet. nekem mind fizikailag, mind teljesítményileg kicsi-gyenge.
2014. nov. 20. 15:44
4/13 anonim válasza:
A simson nem ciki. Én egy 20 éves aprilia rs-t találok inkább cikinek. Főleg ha még motoros ruhat is húz. Mert azok akiknek ilyenuk van azok azt hiszii hogy sportmotorral mennek. Mikor alignnagyobb a teljesitnénye mint egy simsonnak. Az 51-es simonok a legjobbak a simsonok között. Ha nem egy leharcolt simson akkor csak nagyon picike dolgok adódnak amit szerelni kell. Pl nagy ritkán megszakító állítás. Vagy cseréje. Gyertyát sűrűbben kell cserélni mint egy újabb motorban. De megnézném hogy melyik aprilia fog menni 50-60-70 éves koráig....
2014. nov. 20. 16:02
5/13 A kérdező kommentje:
De akkor nem tudom miért nézik le nekem tanuló motornak tökéletes volt és tényleg nem nagyon sajnálom de a haverom se az rmx-ét. amikor elmentünk hozzájuk berúgta és 2. másodpercben húzott neki egy csutkagázt hidegen (én mit kaptam volna apámtól ha a simsonnak hidegen csutkagázt húzok)
2014. nov. 20. 17:41
6/13 anonim válasza:
Lepontozócuncu itt járt. Mégiscsak ciki a Simson.
2014. nov. 20. 22:27
7/13 anonim válasza:
Nem ciki, szerintem. Én picit reszeltem a hengeren, egy közszájon keringő terv alapján és most simán legyorsulom a haverom robogóját vele. :D (Önigazolásnak jóvolt, hogy ezt is megtudtam csinálni)
Tanuló motornak meg ide-oda elrohangálni vele, tökéletes.
A kis haveroddal ne foglalkozz. Majd ha ügyesen alakítod az életed, sokkal jobb motorjaid lehetnek mint neki.
2014. nov. 20. 23:22
8/13 anonim válasza:
Tisztelni kell a simson.Nem egy kerekezésre való !Nem arra hogy erdőbe cross motorként használni!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!