Mit gondoltok a Škoda Feliviárol?
Ha olcsón fenntartható, egyszerű autóra van szükséged, ami elvisz oda, ahova menni akarsz, akkor arra megfelelő. Feliciából még akadnak jó állapotú példányok, jellemzően elég olcsón. Az 1.3-as eredeti Skoda motor nem egy korszerű darab, de megbízható és tartós. Az 1.9-es dízes jó gyenge, de az örökkévalóságnak készült, nem tudok komolyabb problémáról velük kapcsolatban sem.
Volt még VW 1.6-os motor is a feliciában, az sem rossz, viszonylag normális ereje is van vele a kocsinak, de az a legbonyolultabb szerkezet a 3 motor közül.
Ha a fogyasztásra hajtasz, akkor a dízel a nyerő, ha nem, akkor az 1.3-as az igazán autentikus Skodás érzés. :D
Én 2 Favoritot nyűttem elég sokáig, nem sok műszaki gond volt velük, csupa apróság.
"Régi, jól bevált VW motorokkal vannak felszerelve"
itt egyes: mármint az 1.6-os benzines és az 1.9-es dízel.
Az 1.3-as az a hagyományos, régi, jól bevált Skoda motor, mint írtam fentebb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!