A kocsimban nincs fűtés/levegőbefúvás, tehát egyáltalán semmi levegőztetés (csak ha az ablakokat lehúzom). Van valami más megoldás a megjavíttatáson kívül, amivel megoldható a probléma? Nem is a fázás a legrosszabb, hanem a párásodó ablakok.
A megjavíttatás alatt azt értettem, hogy az alkatrész hozzá 90.000 Ft (elhiszem, hogy ez sokaknak meglepő, nekünk is leesett az állunk, hogy egy aprócska alkatrészért képesek ennyit elkérni, de ez van). Az előző kommentelőhöz pedig csak annyit írnék, hogy hidd el, hogy kismillió bontóban jártunk már, még külföldi ismerősöktől is kértünk segítséget, hátha ott találnak, de mivel a 96-os évjáratban nagyon ritka a klímával rendelkező clio ezért eléggé fehér holló bontóban ez a típusú autó, ami klímával is rendelkezik.
Mint ahogy a kérdésben is írtam, nem a hibát akarom megfejteni, mivel azt már tudjuk (klíma-elektronika zárlatos, ki kellene cserélni azt az alkatrészt), hanem más megoldást találni, amivel a párátlanítást megoldhatom.
Köszönöm.
Tapasztalatom nincs vele, de annó végeztünk egy kis "kutatást" ilyen téren, és találkoztam ezzel a termékkel.
Ennek a cuccnak 150 W a fűtőteljesítménye, ami édes kevés. Összehasonlításképpen: egy átlagos hajszárító teljesítménye ennek a 10-szerese, az már talán elég lenne, hogy befűtse az autót. Emellett konkrétan ezt a terméket még szidják is, de nézd meg a véleményeket az oldalon...
A fő gond, hogy az autó generátorát nem fűtésre tervezték, ezt a 150 W-os cuccot még bőven elbírja (viszont s**rt sem ér), de egy olyan fűtést már nem lehet rárakni, ami valóban fűt is.
Másik baj, hogy egy ilyen a levegőt nem fogja cserélni, tehát nagyon hamar nagyon rossz levegő lesz a kocsiban, amivel nem biztos, hogy ki vagy segítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!