Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kezdő autónak megvennéd?

Kezdő autónak megvennéd?

Figyelt kérdés
Japán, sportos autót akarok, jó módú családból származok, de szüleim szerint csak az az enyém amit én keresek meg... ezért nem gondolkodhatok olyan nagyon széles körökben árilag.. esetleg ajánlanátok is ? ( [link] )
2014. nov. 9. 21:02
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Én a helyedben nem a Tokyo Drift nézegetése alapján akarnék autót venni, hanem az anyagi lehetőségeimnek megfelelően.

Magyarul: vegyél vissza arcból, egy műszaki nélküli romhalmaz a csirkeól mellől minden, csal nem szűk pénztára optimalizált ajánlat.

Astra F, Golf 2, Swift.

A Swift még japán is, igaz, nem lehet vele rajkodni mint a Toyotával, viszont nem megy rá a gatyád és ha nem vagy extrém kretén, a fára sem kenődsz fel vele. Aztán ha megtanultál normálisan vezetni és összeszedted magad anyagilag is, akkor jöhet egy Mazda MX5, ami japán, sportos, megbízható, strapabíró és nagyon jó vezetni.

2014. nov. 9. 21:57
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

U.i.:

De ha mindenképpen boyracerkedni akarsz, akkor vegyél egy három ajtós, békalámpás Civicet. Ablakokat lesötétíted, veszel bele kínai kszenonhatású lámpát, hogy az utat ne lásd, viszont te legyél a májer a dizsi előtt. Plusz van hozzá fészbukcsoportokban kristálylámpa, meg halálfejes váltógomb meg Momo kormány, és persze tájperes fémpedál. Vágj le a rugókból, ültesd le a porig, ragaszd ki a "no fear" matricát és pakolj bele szubcsövet meg valami kétszázféle fényeffektet játszó fejegységet. Az autó kijön a Supra árából, a többit meg szép lassan...

A végén te leszel a magyar Són Bózwel...

2014. nov. 9. 22:04
 13/31 A kérdező kommentje:
ne haragudj, arcoskodni nem itt látatlanba kell :) látogass el a nyóckerbe' normális választ kértem... a japán dögökért élek halok, vezetni tudok, mivel lassan 1 éve vezetek.. tehát.. nem tudom mire fel az arcoskodásod.. :) hogyha érdekel annyira "kiemelkedően" vezettem, hogy az oktató oda adta a bmwjét és én furikáztam fel pestre :)
2014. nov. 9. 22:10
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
vezetni talán majd 40-50 ezer km után tudsz, nem 1 év alatt
2014. nov. 9. 23:07
 15/31 A kérdező kommentje:
Jolvan, ez az ovis szint, hogy "hajtok az igazamert_... Szerintem, tudok vezetni, mar abbol kovetkeztetve is, hogy 7 millios bmw volt a seggem alatt... Na mindegy, okosak koze kerultem ... :) egyszeru kerdesbol megint vita... Mo... :)
2014. nov. 9. 23:12
 16/31 anonim ***** válasza:

1 napos jogsival egy 2012-es 730d-t vezettem.

Szóval annyira ne legyen nagy arcod ;)

2014. nov. 9. 23:29
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Az nem tűnt fel, hogy Suprából jelenleg 3 eladó van, mindhárom ebből a szériából. És ez egy kicsit sem hasonlít a másik kettőre? Ezen kívül töredékébe kerül a többihez képest? Ez egy kotvány.

És akkor mi van, ha akárhány éves jogsival, akárhány milliós akármi van a segged alatt? Beleülhetsz te Forma-1-es autóba is, attól még nem leszel Fittipaldi.

2014. nov. 9. 23:36
 18/31 anonim ***** válasza:
Jól vagytok már. Remélem nem küldtétek el egymásnak a fasotokat, hogy megtudjátok, kinek van nagyobb. Kérdező vegyél egy MX5-öt aszt jól van. 1,3 millió környékén már van. Nem egy erőgép, de az autó felépítéséből és hajtásából adódóan bazi nagy élmény vezetni. Vigyázz rá, össze ne törd, mert igazi kuriózum.
2014. nov. 9. 23:36
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem akartam én "arcoskodni",de a kérdésed elég tipikus: van egy éves jogsid, egyszer "feljöttél 'Pestre" egy BMW-vel és ebből arra következtetsz, hogy neked már jár egy 3 literes rizsrakéta. Teljesen megértem a szüleidet, hogy ezt a hülyeséget nem kívánják támogatni. Talán ha azzal állnál eléjük, hogy összeszedtél X forintot, szeretnél egy szerény de normális autót, még segítenének is. De nem, neked japán sportautó kell, azonnal, elsőre. Azt nem tudom miért, gondolom ilyet láttál egy régi Need For Speedben. Ha látnád ezt a vitát kívülről, szerintem jót röhögnél te is.
2014. nov. 9. 23:55
 20/31 anonim ***** válasza:

ez meg telefonrol is gagyin nez ki!

teleg ne vedd meg!

nem azer mert nemet autos vagyok, volt toyotank is, ami super gep volt, de ezzel ugyjarsz mint en az 500ezres omegaval, tobb ment ra mar! es most benn all az udvarba, nem indul, a valto is szar...

2014. nov. 10. 01:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!