Első autónak ez jó választás lenne?
a keretbe belefér (800 ezer) ilyen állapotban még sokáig "autó lesz"? vagy ennyiért lehetne jobbat? Fontos, hogy megbízható legyen.
Előfordulhat, hogy keveset ment, én is csak 3 naponta használom az autót, ha munkaügyben kell menni valahová, akkor is kisebb távra.
Nem olyan ritka az ilyen, csak átalában a keveset hasnált autók nem eladók, vagy ha igen lecsap rájuk valami rokon, vagy haver.
Ezt biztos már a kora miatt akarják eladni és nincs rokon, haver aki lenyúlná.
Ez a sorozat 1.6 benzin motorral nem problémás.
Majdnem 250.000ft-tal kevesebbért vettem egy 2001-es francia kocsit és igaz hogy nincs kitűnő állapotban de megkímélt autó.
Sok ez a pénz érte. Persze ha ebbe te belehajtanál még 300.000km-t akkor megéri mert van még benne tartalék.
Ja, persze. Alig használja az autót, aztán eladja, de előtte gyorsan lecseréli a vezérlést jó sok pénzért, (amiről felteszem, nincs számla).
Ez tipikusan a csapágyasra tekert autóknál jellemző, amiket visszatekernek 270 ezerről 70-re, de egy esetleges pereskedést elkerülvén, azért a szíjat lecserélik.
Én nem kétlem, hogy létezik ilyen autó valóban ennyi kilométerrel, de azt nem ennyiért adják.
Ettől függetlenül meg kell nézni, vannak még csodák, de félek, hogy az itt leírtaknak a fele sem igaz.
Amúgy miért akarsz franciát?
Francia motorokról csak jót hallottam.Igaz,csak dieselt fogadom el mint motor.
Nekem is az van közel a 300.000km de semmi komoly ráköltés.
Francia autóhoz egyfajta szenvedély kell.
Szerintem jók..De csak a diesel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!