Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak ez jó választás...

Első autónak ez jó választás lenne?

Figyelt kérdés

a keretbe belefér (800 ezer) ilyen állapotban még sokáig "autó lesz"? vagy ennyiért lehetne jobbat? Fontos, hogy megbízható legyen.

[link]

2014. nov. 9. 14:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha megbízhatóságot keresel, akkor szerintem nem a franciák háza táján kellene nézegetned :)
2014. nov. 9. 14:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Inkább Japán! :)
2014. nov. 9. 14:42
 3/10 anonim ***** válasza:
600 körül már vannak 2000-es évjáratú, 1.0-s yarisok. sztem azzal nem lesz bajod
2014. nov. 9. 14:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ilyen keveset futott és vigyáztak rá, akkor bizonyára a Szervizkönyv is megvan hozzá. Másik kérdés: Mióta van a második tulajnál és mivel bizonyítja, hogy az első is keveset használta? Éves 4264 kilométer még annál is hihetetlen, akinek nincs pénze üzemanyagra.
2014. nov. 9. 15:19
 5/10 anonim ***** válasza:

Előfordulhat, hogy keveset ment, én is csak 3 naponta használom az autót, ha munkaügyben kell menni valahová, akkor is kisebb távra.

Nem olyan ritka az ilyen, csak átalában a keveset hasnált autók nem eladók, vagy ha igen lecsap rájuk valami rokon, vagy haver.

Ezt biztos már a kora miatt akarják eladni és nincs rokon, haver aki lenyúlná.

Ez a sorozat 1.6 benzin motorral nem problémás.

2014. nov. 9. 15:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Majdnem 250.000ft-tal kevesebbért vettem egy 2001-es francia kocsit és igaz hogy nincs kitűnő állapotban de megkímélt autó.

Sok ez a pénz érte. Persze ha ebbe te belehajtanál még 300.000km-t akkor megéri mert van még benne tartalék.

2014. nov. 9. 16:14
 7/10 anonim ***** válasza:
ha megbízhatóság fontos, felejtsd el a francia autókat, japánt és németet nézegess.
2014. nov. 9. 17:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem kell elhidni ezt a sok butaságot hogy a Francia szar... Francia autók nagyon is jók, csak talán nem kellene mniden hülye embernek 7-8 ezerig pörgetni a piroslámpánál :) Ha karbantartod örök élet, nem rohad, nem kotyog, nem megy el a kaszni. Ugyan ilyen autóm volt 1 éve, sokat használtam mivel munka, 430 ezer km-nél még semmi baja nem volt, csak hát a kora volt nekem a baj. Szóval nyugodtan megveheted ha jó. Még valami, csak azok mondják hogy szar a Francia mert ez egy úgy elhíresült dolog de nem igaz!!!
2014. nov. 9. 18:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Ja, persze. Alig használja az autót, aztán eladja, de előtte gyorsan lecseréli a vezérlést jó sok pénzért, (amiről felteszem, nincs számla).

Ez tipikusan a csapágyasra tekert autóknál jellemző, amiket visszatekernek 270 ezerről 70-re, de egy esetleges pereskedést elkerülvén, azért a szíjat lecserélik.

Én nem kétlem, hogy létezik ilyen autó valóban ennyi kilométerrel, de azt nem ennyiért adják.

Ettől függetlenül meg kell nézni, vannak még csodák, de félek, hogy az itt leírtaknak a fele sem igaz.

Amúgy miért akarsz franciát?

2014. nov. 10. 00:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Francia motorokról csak jót hallottam.Igaz,csak dieselt fogadom el mint motor.

Nekem is az van közel a 300.000km de semmi komoly ráköltés.

Francia autóhoz egyfajta szenvedély kell.

Szerintem jók..De csak a diesel!

2014. nov. 10. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!