Szaggat és iszonyatosan büdös szaga van a kocsinak. Mi lehet a baj?
"De előre szólok, ezzel a mindenkinél mindent jobban tudó mentalitással egy magára valamit is adó szerelő úgy ki fog vágni, mint a macskát sz.rni."
Én csak azt szoktam mondani nem érek rá, nincs hozzá szerszámom, vigyék máshoz.
Jah rátudta a laptopra, ha ha ha ha. Az kuruzslás nem kimérés!
Kimérés az, ha az élő adatot a szonda lábán méri és direkt egy pillanatra eltolja az értéket mindkét irányba(kis falslevegő, kis plusz üzemanyag manuálisan saját kezével beletuszkolva a szívó oldalra)
2napja itt szerencsétlenkedsz ennyi idő alatt egy szerelő megcsinálta volna, és nem márkaszervíz kell, rendes szerelő. Az már mind1, hogy márkaszervíz vagy márkafüggetlen szervíz és az is, lényeg a hozzá értés.
De mint más is írta az ilyen okoskodókat 5perc után elzavarják, sőt eleve a "nem indul, nehezen indul, sokat fogyaszt, torpan, rángat, stb." kategóriánál csak az ügyfél távolléte nélkül vagyok hajlandó dolgozni, mert utálom mikor okoskodnak és csak azt látja már a 30. 40. dolgot mértem ki és vakarom a fejem, közben meg közli a "Pista, Józska, Gizi" csak rádugná a laptopra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!