Ha nincs pénzem teljes fék cserére akkor elég ha csak a fékbetétet cserélem ki a tárcsát meg később? Vagy gyűjtsek még teljes fék cserére?
A fék nem játék.
Ha nagyon rossz állapotban van akkor csere mindenképp.
Ha egy kis válla van csak a tárcsának akkor még nem muszáj.
felszabályozni mindenképp kellene
ha
belefér a méretbe még
de inkább gyűjts,mert egy egy baleset vagy egy elgázolt gyerek nem "éri" meg a suszterolást
Cseréld!
Most vizsgáztattam a kocsim 30000 forint volt , nem számoltam rá hogy a féket is cserélni kell.
Kérdeztem a szerelőt hogy nem e várhat , és mondta hogy nem , veszélyes.
Főleg úgy hogy mindennap vezetek ,plusz 30000.
Nagyon boldog voltam!
Igazából elég lenne, csak a baj az hogy aztán meg el fogod felejteni, merthogy "jóvanazúgy", és a tárcsa meg annyira elvékonyodhat hogy egy durva fékezés nagy sebességről már balesetveszélyes lehet mert a vékony tárcsa pillanatok alatt felizzik és elmegy a fékhatás. Arról már ne is beszéljünk, hogy annyira elvékonyodik a tárcsa hogy egyszerűen eldeformálódik vagy eltörik. Na most a fantáziádra bízom hogy kitaláld hogy ilyenkor milyen szituációkba kerülhetsz. Viszont vason lévő betétekkel ne járj semmiképp, ha most tényleg nincsen zsé, akkor inkább vedd meg a legolcsóbb még megbízható forrásból beszerezhető betéteket (6-8Eft) és tedd le a nagyesküt hogy amint lesz pénz lecseréled azokat a tárcsákkal együtt. Meg se forduljon a fejedben hogy a régi betétekkel rakod össze az új tárcsákat, csak azért mert még olyan szép vastagok a betétek...
Persze így többe fog kerülni mint ha most komplett cserélnél mindent, de hát csórónak lenni sose volt előnyös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!