Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha nincs pénzem teljes fék...

Ha nincs pénzem teljes fék cserére akkor elég ha csak a fékbetétet cserélem ki a tárcsát meg később? Vagy gyűjtsek még teljes fék cserére?

Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:

A fék nem játék.

Ha nagyon rossz állapotban van akkor csere mindenképp.

Ha egy kis válla van csak a tárcsának akkor még nem muszáj.

2014. nov. 8. 21:05
 2/5 RRR ***** válasza:
100%

felszabályozni mindenképp kellene

ha

belefér a méretbe még

de inkább gyűjts,mert egy egy baleset vagy egy elgázolt gyerek nem "éri" meg a suszterolást

2014. nov. 8. 21:14
 3/5 anonim válasza:

Cseréld!

Most vizsgáztattam a kocsim 30000 forint volt , nem számoltam rá hogy a féket is cserélni kell.

Kérdeztem a szerelőt hogy nem e várhat , és mondta hogy nem , veszélyes.

Főleg úgy hogy mindennap vezetek ,plusz 30000.

Nagyon boldog voltam!

2014. nov. 8. 21:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Bizony, a fék nem játék. Akárcsak a hozzá nem értés. Ha belefér még a méretbe,(+ jövőbeni kopás) akkor felszabályoz (eszterga) és mehet az új betét.
2014. nov. 8. 21:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Igazából elég lenne, csak a baj az hogy aztán meg el fogod felejteni, merthogy "jóvanazúgy", és a tárcsa meg annyira elvékonyodhat hogy egy durva fékezés nagy sebességről már balesetveszélyes lehet mert a vékony tárcsa pillanatok alatt felizzik és elmegy a fékhatás. Arról már ne is beszéljünk, hogy annyira elvékonyodik a tárcsa hogy egyszerűen eldeformálódik vagy eltörik. Na most a fantáziádra bízom hogy kitaláld hogy ilyenkor milyen szituációkba kerülhetsz. Viszont vason lévő betétekkel ne járj semmiképp, ha most tényleg nincsen zsé, akkor inkább vedd meg a legolcsóbb még megbízható forrásból beszerezhető betéteket (6-8Eft) és tedd le a nagyesküt hogy amint lesz pénz lecseréled azokat a tárcsákkal együtt. Meg se forduljon a fejedben hogy a régi betétekkel rakod össze az új tárcsákat, csak azért mert még olyan szép vastagok a betétek...

Persze így többe fog kerülni mint ha most komplett cserélnél mindent, de hát csórónak lenni sose volt előnyös.

2014. nov. 9. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!