Hogyan gyűjtsek össze elég pénzt egy autóra 17évesen?
Hát ha már autót akarsz venni, meg utána fenntartani, akkor menj el dolgozni.
Irány a diákszövetkezet!
Szerintem várd meg amíg lesz normális munkád. Egyébként meg még diák vagy és így nem hiszem h nélkülözhetetlen neked az autó.
Én rendes munkából gyűjtöttem össze 1 év alatt fél milliót. Megvettem a kocsit és mostantól biztosítást fizetek, súlyadót, műszakira kell majd vinni, tankolni és még szervizelni.
Ha megveszed és a suli miatt nem bírsz dolgozni hogy fenntartsd az autót akkor vagy eladod vagy lesz egy lepukkant autód.
Diákmunka.
Én 18 vagyok, de saját erőmből összegyűjtöttem egy kocsira 1 millió forintot.
Igaz heti 5 nap munka suli mellett.
Nek ölts semmit, kapsz zsebpénz, napi 500 forintot büfére, teddf érlem indet! csomagolj otthon szenyát!
nagyitól, rokonoktól kapsz szülinapra pénzt mindet tetdd félre egy kalapba, és ahgyd éveket hagy gyűljön ne költs semmit, mond te csak pénz kérsz, nem kell ajándék karáconyra is, mert gyűjtöl!
Ez sajnos így megy.
kezdjük ott, hogy szerintem ne ennyiért akarj autót venni. első verdának jó lesz valami megbízhatóbb régi autó is 300ért, mire a segged alatt lesz, úgyis elmegy rá 500. na most gondolj bele, ha 500ért vennéd, akkor legalább 600at kéne összeszedned.
27 éves vagyok, és most tartok ott, h tudtam venni autót, amit fenn is tudok tartani. diákmunkából örültem anno hogy kajára futotta meg néha egy kis bulizásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!