Mijazisten kérdése:
Törött, bontásra szánt autót vennék Angliából, a kérdésem annyi, hogy milyen papírokat kell intézni?
Figyelt kérdés
hogy behozhassam és szétbonthassam? Egy adásvételi és annyi? Itthon meg kell e fizetnem környezetvédelmi adót, bontási adó vagy valami hülyeséget, vagy bejelentenem akármit is?2014. nov. 6. 20:51
1/8 anonim válasza:
Te itthon, papírok nélkül, hivatalosan nem bonthatsz.
2/8 anonim válasza:
A fentiekből következik, hogy ha feketén elbontod és elboltolod a racsingbazáron, akkor nem kellenek papírok.
3/8 A kérdező kommentje:
és legális bontás esetén, hogy tudom behozni, mi a menete?
2014. nov. 7. 09:33
4/8 anonim válasza:
Legális bontást a bontó végez. Hozol nekik egy autót?
5/8 A kérdező kommentje:
Én szeretném bontani, ha van rá lehetőség akkor legálisan, hivatalos lépéseket nem ismerem, ezeket szeretném megismerni.
2014. nov. 8. 08:30
6/8 anonim válasza:
Legálisan otthon te NEM bonthatsz. Érted cuncu?
7/8 A kérdező kommentje:
Legálisan akarok bontani, miért nem bonthatók?
A bontók, hogy csinálják ez a kérdés.. én is bontó leszek és bontók cucu :)
2014. nov. 11. 11:35
8/8 anonim válasza:
Törött, bontásra szánt autót(autókat) vennék Angliából, bontót szeretnék nyitni.A kérdésem annyi, hogy milyen papírokat kell intézni?
Ha így kérdezed, többen megértik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!