Mi lehet a hiba? Van egy john deere 6910-esünk autoquad váltóval és olyat csinál a váltója hogy pár óra munka után a nyomaték váltója nem kapcsol.
Figyelt kérdés
Húztunk vele egy 6.5 ös pótkocsit kukoricával tele, út közbe elment a váltó. Visszaértünk a földre járattam egy kicsit már a víz is hűlt vissza leállítottam vártam vele aztán megint jó lett. Aztán utána megint kb 2 óra aztán újra elment. Másnap megint jó lett. Hiba kódot is ír ki de nincs hozzá könyvünk, meg neten sem találtam hibakód listát. Valaki találkozott már ilyen hibával?2014. nov. 6. 18:44
1/3 anonim válasza:
Kizárt hogy köze van a melegedéshez..... Esetleg ha egy Kondér szervizt kérdeznél?
2/3 anonim válasza:
Váltóban olajcsere, szűrőcsere mikor volt?
3/3 anonim válasza:
utolsó válaszolónak jó a tippje. meg kéne próbálni. de ha ennyire értetek hozzá azt tanácsolom szóljatok olyannak aki ért hozzá mert nagy kárt lehet okozni a hozzá nem értéssel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!