Marhaság venni úgy segédmotort (csak azt, mivel B-kategóriás jogsim van), hogy munkába járni, a munkahelyem 30 km-re van a lakóhelyemtől?
Spórolsz vele mondjuk havonta 5ezer Ft-ot.
Viszont a robogót meg kell venni, karban is kell tartani, néha javíttatni is kell.
Télen valszeg többet fogyaszt kicsit mint nyáron.
Plusz a hidegben nem annyira komfortos mint pl a buszban vagy egy kocsiban.
Hosszabb az út is.
A bérlettel pedig bármikor utazhatsz, a robogó költségét most csak arra számoltad ki, hogy a munkába jársz vele.
Nem hülyeség, ha azzal akarsz járni, meg megveszed, csak valószínűleg nem lesz sokkal olcsóbb és sok kompromisszummal is jár. Ezzel kalkulálj mielőtt belevágsz.
csak húsz kilómétert robogóztam naponta, hát mit mondjak? valahogy úgy tűnt, hogy mindig esik valami, vagy hó, vagy eső, vagy fúj a szél, vagy qrva hideg van..viszont a nagy hóesést leszámítva, mindig ki tudtam számolni, mikorra érek akárhová...
ma már nem csinálnám, mert nagy elszántságot kíván.
ja, és nagyon nem mindegy, milyen megbízható a járgány.
pöccre induljon, ne ázzon be, és jó fék/gumi legyen mindig.
...kétüteműt már nem vennék, bármilyen jónak igérik.
Azt is nézni kell hogy mivel jársz ha nem motorral? Busszal? Kocsival? Biciklivel?
Igazából ez baromi nagy táv naponta lenyomni egy kis p*csköszörűvel. Nem lehetetlen, de embert kíván az biztos. Nyáron jó időben, még szórakoztató is lehet, de reggeli +5,+10 fokokban vagy ennél hidegebb esetén mér inkább mazochizmus. Én nagyjából 20 évig jártam Simsonnal tavasztól őszig melóba, de közel sem 30km-t, azt hiszem 10km-re volt a legmesszebbi melóhelyem, de ősszel már nem nagyon vigyorogtam rajta. Télen kocsival jártam/járok, de ezt most már nem bánom, pedig imádok motorozni Simsonnal. Is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!