Miért jó az autók "leültetése"?
Figyelt kérdés
Nem hinném hogy van haszna menetbiztonság, fogyasztás szempontjából (és mellesleg nem is néznek ki jól azok a kocsik-bár ez teljesen szubjektív vélemény részemről).
Ti mit gondoltok róla?
2014. nov. 3. 18:42
1/9 anonim válasza:
Stabilabb lesz tőle az autó, meg van aminek kifejezetten jól áll.
2/9 anonim válasza:
Általában azért ültetjük le mert jól néz ki. De ismerek olyat akinél ez már megszállottság és kb. 5cm re van a kocsi a talajtol. Na ez szerintem már hülyeség, főleg Magyarországon....(utak minősége). Ha tehetném légrugókat epítenék a kocsiba, de ez az én véleményem...
3/9 anonim válasza:
Az autó súlypontja lejjeb kerül + az ültetőrugók keményebbek is, ezért stabilabb a kanyarokban és nem is dől be annyira. Egy szóval sportosabb. Nem mellesleg jobban is néz ki az autó.
4/9 anonim válasza:
Nekem ez jut az eszembe erről:
Az optimális ültetés tud szépen kinézni, de ami már porban ül, az nekem sem tetszik.
5/9 anonim válasza:
Ültetésnél stabilabb lesz a kanyarban! Ültem én már egy olyan kocsiban, ami le volt ültetve, az mintha sinen ment volna (és nem túlzok) a kanyarokban. Ültem egy másik autóban aminek a kerekétől számítva vagy 20 cm-re volt a kasztni feljebb, na az, egy éles jobb hajtűkanyarban, iszonyatosan megdőlt.
6/9 anonim válasza:
Nekem 9 centire van az alja az aszfalttól :-)
Stabil, és szép tőle.
8/9 anonim válasza:
A ribik arra nedvesednek, mert a filmekben a menő arcoknak van ilyen:) amúgy utcán semmire nem jó,.max jobban ráz, és hamarabb csesződiknszét a gép
9/9 anonim válasza:
Leültetésnél meg sokszor fennakad. Láttam valaki vett egy Opel Zafira Tourer-t és nem tud leállni a garázsba mert az alapmagasság olyan kicsi, hogy fennakad, ahogy menne le. Így üres a garázs, a kocsi meg kint áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!