Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék megoldást találni...

Szeretnék megoldást találni arra hogy tudnék lejárt műszakis angol autóval kimenni angliába?

Figyelt kérdés

2014. okt. 28. 21:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Műszakiztasd le.
2014. okt. 28. 23:33
 2/16 anonim ***** válasza:
Ahogy mi hoztuk ide..trélerrel.
2014. okt. 29. 06:06
 3/16 A kérdező kommentje:
Itt le lehet magyarban műszakiztatni?
2014. okt. 29. 07:34
 4/16 anonim ***** válasza:

Igen le lehet, simán csinálnak műszaki vizsgát rá, hiszen te fizetsz érte, a műszaki állomáson pedig szolgáltatást nyújtanak a pénzekért.

Viszont semmire nem mész vele. Angol autóhoz magyar műszaki semmit nem ér. Az egyetlen megoldás a trailer.

2014. nov. 2. 00:25
 5/16 A kérdező kommentje:
de ha kapok papírt róla akkor elméletileg nem szólnak érte a rendőrök nem??
2014. nov. 2. 00:50
 6/16 A kérdező kommentje:
nekem csak addig kéne egy papír,amíg ki nem érek vele!
2014. nov. 2. 00:52
 7/16 anonim ***** válasza:

De szólnak érte. Angol papíros autóhoz angol műszaki kell. A magyart egy esetben fogadják el, az pedig akkor van, ha éppen magyarországi regisztráláshoz kell. Egyébként nem.

Műszakira is csak akkor viheted lábon ha az angol papírjai rendben vannak es van angol műszakija.

(Egyébként simán ritikózhatsz, én egész Európán műszaki nélkül mentem haza Magyarországra magyar kocsival :))

2014. nov. 2. 02:01
 8/16 A kérdező kommentje:
Szóval gondolod hogy bevállalhatom,hogy kivigyem angliába az autót? A családomat is kell vigyem. Költözünk ki! Végül is ha megveszem a matricát,akkor nincs baj,csak érjek ki.
2014. nov. 2. 11:00
 9/16 anonim ***** válasza:

Autópályán nem nagyon állítgatnak meg szóval azzal nincs baj.

Én simán végen nyomtam Londonból Hajdú-Biharig, úgy hogy Ausztriát hosszában végig is nyaraltuk 5 nap alatt. Sehol nem volt gond.

Ami neked probléma lehet az Anglia, ugyanis az tele van ANPR kamerákkal, (Automata rendszám felismerő) amiből a határon is van. És ez jó eséllyel sípolni fog valahol hogy nincs MOT a kocsin.

2014. nov. 2. 16:49
 10/16 A kérdező kommentje:
És az hol van pontosan az a határ? Calaisnál? Mielőtt a kompra felmegyek? Mert én hajóval mennék át! Vagy az alagút jobb?? Milyen árkategóriák vannak? Akkor franciából nem is tudok átmenni sehogy?
2014. nov. 3. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!