Szeretnék megoldást találni arra hogy tudnék lejárt műszakis angol autóval kimenni angliába?
Igen le lehet, simán csinálnak műszaki vizsgát rá, hiszen te fizetsz érte, a műszaki állomáson pedig szolgáltatást nyújtanak a pénzekért.
Viszont semmire nem mész vele. Angol autóhoz magyar műszaki semmit nem ér. Az egyetlen megoldás a trailer.
De szólnak érte. Angol papíros autóhoz angol műszaki kell. A magyart egy esetben fogadják el, az pedig akkor van, ha éppen magyarországi regisztráláshoz kell. Egyébként nem.
Műszakira is csak akkor viheted lábon ha az angol papírjai rendben vannak es van angol műszakija.
(Egyébként simán ritikózhatsz, én egész Európán műszaki nélkül mentem haza Magyarországra magyar kocsival :))
Autópályán nem nagyon állítgatnak meg szóval azzal nincs baj.
Én simán végen nyomtam Londonból Hajdú-Biharig, úgy hogy Ausztriát hosszában végig is nyaraltuk 5 nap alatt. Sehol nem volt gond.
Ami neked probléma lehet az Anglia, ugyanis az tele van ANPR kamerákkal, (Automata rendszám felismerő) amiből a határon is van. És ez jó eséllyel sípolni fog valahol hogy nincs MOT a kocsin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!