Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék megoldást találni...

Szeretnék megoldást találni arra hogy tudnék lejárt műszakis angol autóval kimenni angliába?

Figyelt kérdés

2014. okt. 28. 21:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy Calaisban vannak e kamerák az angoloknak. (Hajó olcsóbb) Viszont Angliában úton útfélen vannak. Jó eséllyel már a határon szólnának a műszaki miatt.

Útlevelet Calaisban ellenőriznek Angolok, de Doverben is kiállítják az embereket szúrópróba szerűen.

2014. nov. 3. 03:40
 12/16 A kérdező kommentje:
Én arra értem hogy mielőtt felmegy az ember a kompra vannak-e ott kamerák vagy sem.Amikor legutóbb mentem ki igaz akkor mint utas,akkor csak az iratokat kérték el az ablaknál,mielőtt felgurultunk a hajóra.Csak azt nem tudom,hogy ott valahol nem-e ellenőrzik le az autót,vagy nem.(APNR) Szóval ezt nem tudom.Elvileg az még Franciaország.
2014. nov. 3. 15:35
 13/16 A kérdező kommentje:
És nem tudom azt sem,hogy ha az autó papírjait kiküldeném az ismerősömhöz,nem-e tudna rá vizsgát csinálni? biztos ott is van ilyen fű alatti műszaki.Meg road tax-ot befizetni,és biztosítást kötni innen magyarországról online lehet??
2014. nov. 3. 15:38
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom kamerát Calaisban, de ugyan úgy ahogy az angolok ott ellenőrzik az útlevelet ugyan úgy kamera is lehet. Sőt, szerintem biztos van is.

Biztosítást tudsz otthonról. Road taxot csak akkor ha már korábban fizettél erre a kocsira adót Angliában. Ha nem akkor csak postai úton illetékbélyeggel.

A műszakit nem tudom.

2014. nov. 3. 17:24
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Valaki tudna még segíteni nekem ez ügyben? Legyenszíves aki tud segítsen! Nem akarnám elcserélni csak a műszaki miatt! De ha esetleg van olyan aki tud cserét az autómra,kérem jelezze itt nekem! Ide rakom a linket,nézzétek meg milyen autóról is van szó! Köszönöm! [link]
2014. nov. 9. 00:51
 16/16 A kérdező kommentje:
Most olvastam utána,és megtudtam hogy Z rendszámmal ki tudok menni angliába,ha nincs is azon vizsga. Pontosabban tud valaki erről valamit? Írjon aki esetleg tud! Köszönöm!
2014. nov. 12. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!