Ti melyik kocsit vennétek meg inkább? 2008 Laguna vagy Dodge Caliber? Melyik a szebb?
Figyelt kérdés
[link] 0_dci_privilege_mo-i.1tul.70. 000km-es_allapot-8393605
Http://www.hasznaltauto.hu/auto/dodge/caliber/dodge_caliber_2. 0_crd_sxt-8238442
2014. okt. 31. 09:20
2/4 anonim válasza:
A calibert én is nézegettem, illetve egyik ismerősömet megkerestem akinek volt egy szép darabja, azonban lebeszélt róla, nagyon sok hibája volt, és drága volt bele az alkatrész, ő személy szerint nem ajánlotta. A Lagunát nem ismerem. Sok sikert a választáshoz!
3/4 A kérdező kommentje:
milyen volt a caliber 1.8 benzin vagy 2.0 dízel?
2014. okt. 31. 09:56
4/4 anonim válasza:
Nekünk is caliber van, igaz, az alkatrészre sokat kell várni mire meghozzák Amerikából(1 - 1,5 hét), de 6 éven át egyszer volt erre alkalom. Nincs garázs, mégis szolgálatra kész télen-nyáron. A hó sem akadály neki. Egy telepakolt utánfutót meg sem érez szinte. A hegytetőn is csak úgy megy felfelé. Mellesleg nem tömegautó. Nem is fogyaszt sokat. Minden szempontból jó. Birja a strapát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!