Vásároltam egy Simsont. A sebváltóolajam ronda világos híg kakaó jellegű?
Még mindíg várom a HASZNOS tanácsokat!
Nem sufnituningról van szó.....
Elmúltam 37 éves, volt pár Simsonom, a váltóolajnak leeresztéskor nem ilyennek kell lennie.....
Valószínűleg felvizesedett. Az enyémből is ilyen undorító emulziót eresztettem le, miután megvettem. Azóta évente cserélem és mindig tiszta olaj jön le belőle. Szerintem az lehetett a gond hogy a blokkban ami maradt olaj, az épp elég volt ahhoz hogy a friss olajat is még összeba...a.
Vedd le a deknit és amennyire bírod folyasd ki belőle az olajat, illetve ahol hozzáférsz törölgesd ki belőle.
Általában két hülye után érkezik a jó válasz...xD
Felvizesedett,jól írja az utolsó.
Én is így jártam,pont valamelyik nap,esett pár csepp eső a deknibe,és felhabosodott tőle az új olaj..
Hogy a ..szomba tud pár csepp eső esni a deknibe?
Valaki írja már le hogy hol tud eső szivárogni a blokkba, deknibe mert ugyebár az tömítéssel van összerakva és a kihajtásoknál pedig szimering van ami még nyomásnak is ellenáll.
Érdekes, hogy eddig egyikőtök sem mondta ezt hibaforrásként.
Amúgy meg szerintem ott tuti nem ázik be már csak azért sem mert mikor az enyémet szétkaptam, akkor a deknit kimostam benzinnel és nem folyt ki a kupaknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!