Világos bőr ülés mennyire kényes?
Figyelt kérdés
Egy drágább autóba (volvo,bmw,merci,audi) egy fehér vagy valami világos bőr ülés mennyire koszolódik? Igaz, hogyha farmerba beleülünk, akkor ott marad a nyoma?2014. aug. 1. 09:23
1/7 anonim válasza:
Nem marad ott a farmer nyoma. Ugyanannyira koszolódik, mint a többi bőr, csak ezen jobban meglátszik minden. Ha rendszeresen tisztítod és bőrápolózod, akkor sokáig szép marad.
Az én autóm ülései vajbőrösek és semmi kosz,folt ilyesmi nincs rajtuk.
2/7 A kérdező kommentje:
Rendszeres ápolás mit takar? 2-3 hetente? Akkor ezek szerint tényleg nem lesz olyan gond, hogy mondjuk ülök 2 órát kék farmerba a kocsiba és mikor kiszállok, egy kék segglenyomat lesz a bőrön? (konkrétan volvo s80 érdekelne fehér bőrüléssel 2009 utáni évjáratba) Te milyen ápolószert használsz?
2014. aug. 1. 10:15
3/7 A kérdező kommentje:
Googleba találtam róla pár képet, meg fórumokon panaszkodtak, hogy könnyen foltosodik farmertől meg nagyon nehéz kiszedni, ha egyáltalán lehet. Csak angolul találtam róla akármit is, magyarul nem nagyon ( Blue jeans staining white leather seats)
2014. aug. 1. 10:24
4/7 anonim válasza:
Igen ez igaz, hagyuló nadrágok bizony otthagyják a nyomot az ülésen, de ez részben a bőr minőségétől is függ, amivel a Volvónál nincs baj. De ha bekened kéthetente ilyen bőrápolóval, akkor mindig olyan lesz mint az új. Csak egyre nagyon vigyázz: ki ne szakitsd a farmered gombjával vagy ilyesmivel.
5/7 anonim válasza:
Én általában vigyázok rá, így nem nagyon szokott koszolódni. Hetente áttörlöm nedves bőrápolós törlőkendővel és évente 2-3 szor meg rá a rendes börápolós takarítás.
6/7 anonim válasza:
Nekem vajszínű bőrülésem van hát nem cserélném el semmire.
Könnyen tisztán tartható és mivel világos nem forró mikor beleülök ,ha betűz a nap az ablakon. Közel sem olyan kényes mint egy szövet ülés..
7/7 anonim válasza:
A fekete bőr ilen szempontból a legjobb. Azon nem látszik meg, és nekem az a tapasztalatom, használt autókkal kapcsolatban, hogy a fekete bőr sokkal jobban ellenáll az időnek, mint a világos. A minőségi farmer nadrág nemhagy nyomot. Nekem még sosem hagyott nyomot egyik világos bőrös autómon a farmer nadrág, még a legnagyobb melegben sem. Üléshűtés szerintem , mivel már régi a bejegyzés, elvárható, hogy legyen, legalább elől egy bőrös autóban, bár nekem a 2007-es Lexus-omban még hátul is volt üléshűtés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!