8 éves G astra kombim rosszabb úton igen kényelmetlen és viszonylag hangos is. Mi lehet?
Figyelt kérdés
8 éves G astrám rosszabb úton igen kényelmetlen, viszonylag hangos(dübög) is. A legkisebb repedést is megérzi. A 19 éves suzukim, ugyanezen az uton elég simán, kényelmesen, halkan fut. Nagyobb kátyúkat persze ezzel is megérzem.
Mi lehet a gond az astrával, vagy ez ilyen, aztán ennyi? (nem olyan régen vettem)
2014. okt. 30. 11:33
11/12 A kérdező kommentje:
Kivettem a hátsó lengéscsillapítókat, nem voltak teljesen tropák, kicseréltem őket újakra. A kocsi mozgásán minimális pozitív változást érzek, de a doboló, dübörgő hang sem szűnt meg a rosszabb úton. Most már csak tényleg a szilent lehet. Felkeményedhetett idővel vagy más ötlet?
2014. nov. 14. 11:19
12/12 A kérdező kommentje:
Ahogy figyelem az autót menet közben azt kell mondjam, olyan mintha nem is lenne rugózása, túl merevnek érzem az autót... a legkisebb keresztirányú útrepedést is megérzi, pedig elvileg a kapcsolt hosszlengőkaros felfüggesztés azt nagyon jól kezeli. Tanácstalan vagyok, lehet a rugók a hibásak, túl kemények? Nincs más.
2014. dec. 17. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!