Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány lóerőig képesek mérni a...

Hány lóerőig képesek mérni a KPM ideiglenes mérőegységei?

Figyelt kérdés
Úgy tudom hogy MO-n nem sokkal 1000 lóerő fölött képes mérni a legerősebb fékpad. És mi van ha odaállít valaki egy szarrá tuningolt V8assal? Leég a fékpad köszönik szépen a részvételt és engedik tovább?
2014. okt. 28. 19:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Az NKH-nak van teljesítmény mérő fékpadja?
2014. okt. 29. 00:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor miből állapítják meg a helyszíni ellenőrzéskor, hogy az a kocsi pl nem 90 hanem 200 ló?
2014. okt. 29. 10:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Még ilyen vizsgálatról sem hallottam és teljesítménymérő padról sem.

De kíváncsi vagyok, igaz-e a dolog. Hátha jön majd valaki konkrét információval.

2014. okt. 29. 14:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Van nekik bizony.

Nekem konkrét példám is van:

17.kerületben éveken át ment péntek este / szombat este a gyorsulási verseny egy elhagyatott ipartelep útján, a forgalomtól teljesen elzárva.

Hiába voltak messze a lakóházak, azért kihallatszott ez, és megelégelték az évek alatt az ott lakok és petíciót írva kivezényelték a polgármestert a rendőrökkel meg az NKH-sokkal egyetemben.

Lezárták a rendőrök a kijáratot, beparkolt az NKH-s dobozos autó, 5 perc alatt kirámolták belőle a mobil fékpadot, és szépen egyesével ráállítottak mindenkit.

Volt rendesen bukta, meg hőzöngés.

Ennek követkeményeképp fel felkvőrendőrözték az utat, és ennyi volt a hétvégi kikapcsolódás :D

2014. okt. 29. 19:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Oooo akkor nem volt eleg eros a kocsi hogy lefustoljon :D robogosok koreben szokas a tuningolas. Es azt mondjak hogy akkor eleg eros a motor ha kirugja maga alol a fekpadot gagy leugrik rola :D
2014. okt. 29. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!