Létezik ilyen? (Autó ideiglenes elrontása kiszúrásból)
Este átmentem a barátnőmhöz kocsival, minden szuper semmi baja az autónak. Reggel mennék dolgozni elindítom... minden rendben pöccre indul ahogy szokott, de 5mp-el motor indulás után elkezd lassulni, fulladozik majd megáll (kattog párat még majd végleg megáll). Utána próbálom megint indítani ugyan ez. Nyomok egy kis gázt amikor fulladozik akkor füstöl elöl hátul. Ott hagytam a kocsit dél után amikor megyek vissza beindítom még ugyan ez van. Eltelik egy kis idő hipp hopp megjavul magától. Azóta semmi baja mint ha mi sem történt volna.
Hozzátenném van egy pár rossz akaróm és este megállt egy autó a ház előtt amire figyelmesek is lettünk de csak kb 5perc után mentünk ki addigra sehol senki. Az autó természetesen le volt zárva és semmi kábelt nem láttam, hogy elvágtak volna vagy ilyesmi. Olaj minden rendesen van benne autó :2001-es Seat cordoba 1.6-os benzines.
Tehát a kérdésem. El lehet valahogy ideiglenesen rontani egy autót, hogy ilyen tüneteket produkáljon? Vagy mitől lehet ez. Előre is köszönöm.
Egy darab krumpli a kipufogóba pont ilyen tüneteket produkál!
:D
Épp ismétlik a Columbo sorozatot a TV-ben, lehet valamelyik kiskölyök ki akarta próbálni, amit a hadnagy mutatott az egyik részben!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!