Jótállás autószervizben? Élhetek vele ha két hónap használat után tönkrement a beépített alkatrész?
Hardy tárcsákat, kardán felfüggesztést és rezgéscsillapítót cseréltettem augusztus végén egy szervizben az autómon. Két hónap használat után olyan rezonancia jött elő, hogy visszavittem és kiderült, hogy az egyik tárcsa teljesen szét van verődve.
Namost hozzáteszem, hogy a kocsival ugyan sokat járok, de 90-nél nem gyorsabban, előzni is ritkán, abszolút kíméletesen használom, nem érzem, hogy az én hibám lenne.
A szerelő meg azt mondja, hogy a kiszerelt alkatrészt véleményeztetni kell a beszállítójával, lehet hogy azok elutasítják, megmagyarázta, hogy ő rendesen beszerelte, ő nem tehet róla stb stb.
Én viszont nem szeretnék fizetni ezért, mert szerintem nem jogos.
Kíváncsi lennék, hogy más járt-e már így, mi lett a vége?
Hasonlóan jártam így és baxtak rám.:P
Inkább újra cseréltettem mindent, mint hogy egy jogászt fizessek meg, bíróság stb. Még a gatyám is rámenne akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!