Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik gumit válasszam?

Melyik gumit válasszam?

Figyelt kérdés
195/65 R15 méretben melyiket ajánlanátok ? Goodyear ultragrip8,Continental wintercontakt ts850,mischlein alpin a5 vagy nokian wr d3? Válaszokat előre is köszönöm.
2014. okt. 26. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Az ADAC szerint a Continental.

2014. okt. 26. 16:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindegyik nagyon jó minőségű abroncs.Ilyenkor azt szoktam mindani,döntsön az ár.
2014. okt. 26. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Continentalt, esetleg a Michelint.
2014. okt. 26. 19:59
 4/7 anonim ***** válasza:
ADAC-al az a baj hogy nagyon szeretik a hazai abroncsukat a Continentált!Ezzel nem azt akarom modani hogy rossz gumikat gyárt,(nagyon jó minőségüeket)csak egy kicsit mindig feléjük billen a mérlegük.
2014. okt. 26. 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen az ADAC sajnos az utóbbi években leszerepelt.Év autója választás, gumiknál mindig a német conti a tesztgyőztes.Nekem volt Continental és Michelin is.A Michelin sokkal jobb volt.(TS810 vs Alpin 4)
2014. okt. 26. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is Michelin Alpin A4-eseim vannak és nagyon meg vagyok velük elégedve. Két éve vettem a szettet és akkor az ADAC listán is nagyon előkelő helyen volt.

A Continentalról viszont személyes véleményeket is hallottam már és mind pozitívak voltak. Ezért javasoltam ezt a két márkát.

2014. okt. 26. 20:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is a Conti-Michelin duóból választanék. Ezek közt szerintem szimpátia vagy ár alapján dönts, egyikkel sem jársz rosszul.
2014. okt. 28. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!