Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gumit válasszam, vagy a gyógyszert?
15 és fél...(nem kérek lebaszásokat ez legyen az én problémám, a szülők tudják, köszönöm előre is:))
Abban lehet hogy igazad van hogy nem vagyok elég nedves, de egy síkosító nem kis pénz, legalábbis nekem.
Úgy olvastam elsőre, hogy "a gumit válasszam, vagy az óvszert?" :D
Amúgy a tabletta tényleg elég káros, de mindenkinél más, nem mindenki hízik el tőle. Ha úgy érzed, hogy az óvszer kényelmetlen (amit meg is értek, mert tényleg az), akkor szerintem érdemes gyógyszerre váltani.
Hát ha a gumi kidörzsöli akkor amúgy is nagyon ki fog dörzsölődni. :) Mert úgy még a gumin lévő síkosító sincs ugyebár. ;)
Másrészt: fél óra után szerintem nem csoda.... szóval ha ezt érzed akkor egy dolog a tuti: nem vagy elég nedves, ha elég nedves vagy ilyet nem érzel. Ha nem vagy elég nedves akkor valami olyanra kell váltanotok amitől beindulsz és nedvesedsz. :) Egy idő után bizonyos pózokban nekem is kezd elmenni a nedvesség és akkor váltunk kicsit hevesebb csókolózás meg ilyesmi. próbáljátok ki ezt, ha eddig nem tettétek.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!