Egy Simson alkalmas lehet ilyen szintű napi használatra?
Manapság már egy Simson nem bírja,utángyártott ócska alkatrészekkel.
Melegszik,csörög,főtengelyes,tűgörgős,csaszeges lesz.
Km-enként gyertyaslussz,és megy 60-at üveghangon,de 40 max. az ajánlott,ha 1 hónapnál tovább kell.
Imádtam a Simsonokat,nem szídásból írom,nemrég adtam el az enyémet,mert elég volt...
Inkább vegyél egy korszerű mocit.
2-es vagyok ismét.
Nem tudom,hogy állsz anyagilag,inkább kicsit gyűjts még,de mindenképp valami jobb minőségű mocit vegyél.Én személy szerint nem ismerem a robogókat,csak Simsonom volt.
Ha itt,vagy a neten nem kapsz jó válaszokat,kérdezz meg valami motorszerelő szakembert ez ügyben.
De vigyázz,mert azok között is van széthajtott roncs.
Én se ajánlom a simsont mert nem megbízható .
A malaguti f12 jó motor, munkába járáshoz tökéletes.
Ős simsonosként védelmembe kell vegyem a típust.
A dolog lényege,hogy egy simson mindennnapi használat során nem köpi a gyertyát,nem rohad le,nem dugul el,/már ha ismeri a tulaj a benzinszűrő fogalmát/,és kitakarított kipufogóval tisztességesen is megy.
Ezzel szemben mindig megy az óbégatás,miután 1 hónapig rohasztják kint a fészernek támasztva, majd "ménemmegy ménemmegy" felkiáltással nekiesnek egy csavarhúzóval,és az összes csavart eltekergetik rajta,amit csak találnak,hátha be fog indulni...
Ha rendszeresen használod,akkor az égvilágon semmi baja nincs,oké az utángyártott fos bowdenek valóban hamarabb feladják,és gyertyából is ki kell fogni a jót,mert 2 vadiúj gyertyából 1 biztos hogy szar.
Üdv:egy futár
Ha meg akarsz tanulni motorozni, akkor SIMSON!
Íme az enyém:
http://www.youtube.com/watch?v=EWZmMX2fexA
Napi 66-70 Km használattal, munkábajárásra. Idén a rossz idő miatt nem sokat tudtam használni, de ha megfelelően karbantartod és nem húzod tök nyélen, akkor elvisz A-ból B-be.
Ha pedig alkatrész kell:
Itt jó minőségű MZA és ALMOT gyártmányokat találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!