Milyen autót vegyek kb.1.500. 000ft-ból?
Néztem az Astrát. Ezzel a hirdetéssel valami nem stimmel! Vagy a szövegben írták el többször is, hogy 1.4-es, vagy a kép nem az eladó autóról készült. Ennek a hátulján ugyanis ott virít az 1.6 felirat.
Az 1.6-os egyébként jobb választás. Abból is a Z16ZER motorkódú 115 lóerős változat. A 2007 és utániakban már ez a motor van. Az 1.4-es nem egy erőmű, de el lehet vele közlekedni. Fogyasztásban alig van különbség.
Még amit észrevettem, a lökhárító jobb első felének illesztése kicsit csálénak tűnik. Ezt nézd meg élőben is, lehet csak a kép csalóka.
Nézem a többit is amiket linkeltél...
Megnéztem a többit is.
Ilyen SX4-e az egyik kollégámnak van. Jól megy, nem panaszkodik rá. Ez amit linkeltél ránézésre szép állapotú. Nekem külsőre kissé bumfordinak tűnik az autó formája, de nem nekem kell hogy tetsszen.
A Focushoz nem tudok különösebben mást hozzáfűzni. Ilyenem még nem volt, se a környezetemben másnak.
A Merci nekem inkább női városi autónak tűnik, annak ellenére hogy nem kis motor van benne. Erről annak idején engem is lebeszéltek. Állítólag nem egy főnyeremény ez a motor, ami benne van.
Köszi a segítséget!Most az 1.6 os astrákat nézegettem,de a legtöbb kombi formájú ami nem tetszik.Egyet találtam de az 2004 es.
Annak idején én is kimondottan 5 ajtóst kerestem, nem akartam kombit.
Jó fél évig keresgéltem. Volt jó pár példány, amiket pont az orrom elől vittek el és nagyon bosszankodtam. Aztán végül találtam egyet, ami minden szempontból jó lett: brutális felszereltség, újszerű állapot kívül-belül és még az a szín is volt, amit szerettem volna. Így le is csaptam rá és egyáltalán nem bántam, hogy a korábban kiszemelteket nem tudtam megvenni.
Ez a 2004-es legalább olcsó. Szép ez a két színű beltér. Viszont a felszereltsége eléggé alap. A multikormányt hiányolom belőle, nagyon.
Egyébként ha van konkrét kiszemelted Astrából, itt is kérhetsz róla véleményt: [link]
Vagyunk fent az oldalon jó páran és több szem talán többet lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!