Ha választhatnál magadnak 5 autót, mik lennének azok?
Figyelt kérdés
2 hétköznapra
ML 65 AMG
AUDI RS 6 vagy E-s merci
"megjelenni valahol"
Aston Martin DB9 Carbon Black
Nyárra
Jaguar f type cabrio
Játszani
VW polo r wrc
2014. okt. 23. 21:10
1/16 anonim válasza:
5-öt is? Én egyel is megelégednék.
2/16 anonim válasza:
Kérdező elég álomvilágban élsz én spec egy szép kis ford focusnak is örülnék kezdő jogsi mellé majd a közeljövőben. :D De ha már itt vagyok akkor egy játszós Ferrari testarossa (ami a Miami vicé-ben volt asszem Sunninak) egy városba hétköznapra Range Rover és egy megjelenni valahol porsche panamera. :D
3/16 anonim válasza:
Én egyet a Tesla összekerekes csúcsmodelljéből.
Aztán 5 év múlva megint egyet az akkori csúcsmodellből... és így tovább, az ötödik autó 20 év múlva lenne az akkori elektromos hajtási technológia akkori csúcsmodellje.
4/16 anonim válasza:
Aventador, ariel atom v8, audi a8 w12 long golyóálló, porsche cayenne, jatszani meg valami driftgep
5/16 Beviz Elek válasza:
Bukólámpás Nissan 200sx
Nissan GTR
Új Audi TT RS
Az újabb BMW Z4
És megtartanám a mostanimat hobbiautónak:)
6/16 anonim válasza:
BMW e46 M3, Subaru Impreza WRX STI, Opel Astra G OPC, Pontiac TransAm V8.
Az ötödik pedig egy Maserati GT az álomautóm.
7/16 egySanyi válasza:
8/16 anonim válasza:
2 hétköznapra
E36, E46
"megjelenni valahol"
E90
Nyárra
E21
Játszani
E30 :)
9/16 egySanyi válasza:
Mintha a párizsi összetevőit látnám a sok E-s adalékok.
10/16 anonim válasza:
Egy BMW-s léleknek más ez a sok E betű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!