Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tegyük fel, hogy nyertél a...

Tegyük fel, hogy nyertél a lottón, és akármilyen autót választhatnál! Akár többet is! Melyek lennének azok?

Figyelt kérdés

A legelső amit megvennék, az egy BMW 635CSI lenne, a kedvenc autóm.:)

Aztán lenne egy amerikai vadállatom, egy Mustang, vagy Charger. Annyi az egyetlen kritérium, hogy ha odalépek neki, akkor tépje fel az aszfaltot.. :D

Aztán szerintem vennék egy benzinkutat is.

Lenne még egy BMW 6-os kabrióm nyárra, egy elegáns 7-es ha megyek valahova, terepezni és kirándulni pedig egy Toyota Land Cruiser V8.

Na és ti miket választanátok?:)

2013. márc. 4. 22:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Hm, Ford Mustang 302 Boss, esetleg Nissan 370Z.

De őszintén szólva ha tényleg ennyi pénzem lenne, lehet, hogy gyártatnék magamnak egy teljesen pöpec, 0 km-es Toyota Celicát, valami bika motorral (nem olyannal, mint amilyennel lehetett őket kapni), meg persze mindenféle kellemes elektronikus extrával, mint az ülésfűtés, DVD lejátszás, monitor, stb. És persze metálfényezés. A kedvenc 2 színemmel.

2013. márc. 4. 22:28
 2/21 anonim ***** válasza:

Rád hasonlítók amúgy. Én is BMW fanatikus vagyok, bár nekem a régebbiek jobban tetszenek. Nekem a kedvencem a BMW M3 az ami a NFS Most Wanted játékban volt autó. Ha lenne rá keret vennék egy olyat az tuti meg amúgy is tetszenek a BMW-k bár nem ilyen sportos vadállat kellene belőle, hanem egy egyszerű normál autó, fekete vagy sötétkék színben, szép csillogó felnikkel, esetleg valami szolid matrica valamelyik részére, és kb ennyi.

Aztán ugye én is vennék egy Mustangot, régóta tetszenek azok az autók, és már volt alkalmam egyet közelebbről is megnézni, sőt ültem is már benne, ez az újabb fajta volt egyébként, ha jól tudom 2006-os gyártmány. A tag akié volt egy kiállításra hozta ami a környéken volt, ott volt kiállítva mint mintadarab, de sajnos motor nem volt benne, mert ő is úgy egyedileg kezdte el építeni, csak kasztnija volt meg először, aztán fokozatosan építette meg és még nem kapta meg hozzá a motort sajnos, ezért csak vontatóval tudták odavinni. De a hangját meghallgattam volna.

Ha olyan gépezetem lenne akkor azt én magam építeném meg, én tervezném meg a színét, én tenném rá az új karosszéria elemeket. Akkor ugye a jó hangtechnika elengedhetetlen lenne, meg jó kis lámpák, persze engedéllyel, lepapírozva, meg egy pörgősebb motor bele.

Az tény hogy az ilyen autókra nyugodtan rá lehetne kötni egy benzinkutat, de ha már lottó milliárdos az ember akkor ennyi beleférne szerintem.

Ja és ez mellé vennék egy Volgát is, csak mert azokat is szeretem én szeretem a régi autókat is főleg a 60-70 es évekbelieket, és azért egy jó kis fekete Volga jól mutatna a garázsban, de azt nem tuningolnám, azt eredeti formájában hagynám, maximum felújítanám ha annyira le lenne lakva de többet nem.

Nálam az autók közül jelenleg ez a terv.

2013. márc. 4. 22:30
 3/21 A kérdező kommentje:
Én is odavagyok régi BMW-kért, az ésszerűség határaiban maradva nálam most egy kék E32-es, vagy egy fekete E38-as van tervben. Persze full gyári állapotban, eredeti alkatrészekkel felújítva, ez talán még ebben a félévben összejöhet. Persze én is mindent megadnék a régi Bömösökért, de nekem ez a 4 autó is elég sok lenne, nemhogy 20 darab..:D mert szívem szerint annyit tartanék. De szerintem a 4 közül is csak a Toyotával meg a 7-essel járnék leginkább, a veteránt csak és kizárólag nyáron venném elő, a kabriót is csak tavasz-nyáron használnám, a hetest akkor, amikor nem esik a hó, vagy csak kevés. Egyéb
2013. márc. 4. 22:53
 4/21 A kérdező kommentje:
ként pedig a Toyotával furikáznék.
2013. márc. 4. 22:54
 5/21 anonim ***** válasza:
Én egy audi A6 3.0 dízel manuális váltóval ha lehetséges a quatrot változatot,És egy Toyota Land Cruiser ebből is dízelt és manuális váltósat az automatában nincs semmi élvezet nekem, engem nem érdekel a száguldozás szóval ha még ötösöm is lenne ezzel a kettővel beérném
2013. márc. 4. 22:56
 6/21 A kérdező kommentje:
Jajj, az izomautót nem is említettem.:D Hát nyáron vinném ki pár gyorsulási versenyre vagy kiállításra, és régóta ki akarom próbálni, hogy mondjuk a Siófoki Balatonparton hogy is működik ez a p*namágnes-effektus.:D Szerintem a fél part körbeállná..
2013. márc. 4. 22:57
 7/21 A kérdező kommentje:
Macilaci: Én sem vagyok a száguldozás híve, de egyszer volt szerencsém megtapasztalni, hogy milyen ha 650 lóerő belepasszíroz az ülésbe. Azóta minden álmom ezt az érzést még párszor átélni.
2013. márc. 4. 23:00
 8/21 anonim ***** válasza:

A 635CSI ide is jöhetne :)

Én keresnék egy patika E38-at, az lenne az utazós autó. Városba meg jó lenne valami szecska 3 ajtós A3 vagy ilyesmi. :)

2013. márc. 4. 23:21
 9/21 anonim ***** válasza:
Én is elfelejtetem egy szupi amerikai autót ami gyerek korom óta kedvencem Chevrolet Ipala 1964 manuális 4 fokozatú váltóval fekete színben tudod mint az odaát című filmben nekem nagyon tetszik annak az autónak a formája
2013. márc. 4. 23:56
 10/21 anonim ***** válasza:
El írtam a nevet és az évjáratot 1967 Chevrolett Impala
2013. márc. 5. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!