Tegyük fel, hogy nyertél a lottón, és akármilyen autót választhatnál! Akár többet is! Melyek lennének azok?
A legelső amit megvennék, az egy BMW 635CSI lenne, a kedvenc autóm.:)
Aztán lenne egy amerikai vadállatom, egy Mustang, vagy Charger. Annyi az egyetlen kritérium, hogy ha odalépek neki, akkor tépje fel az aszfaltot.. :D
Aztán szerintem vennék egy benzinkutat is.
Lenne még egy BMW 6-os kabrióm nyárra, egy elegáns 7-es ha megyek valahova, terepezni és kirándulni pedig egy Toyota Land Cruiser V8.
Na és ti miket választanátok?:)
Hm, Ford Mustang 302 Boss, esetleg Nissan 370Z.
De őszintén szólva ha tényleg ennyi pénzem lenne, lehet, hogy gyártatnék magamnak egy teljesen pöpec, 0 km-es Toyota Celicát, valami bika motorral (nem olyannal, mint amilyennel lehetett őket kapni), meg persze mindenféle kellemes elektronikus extrával, mint az ülésfűtés, DVD lejátszás, monitor, stb. És persze metálfényezés. A kedvenc 2 színemmel.
Rád hasonlítók amúgy. Én is BMW fanatikus vagyok, bár nekem a régebbiek jobban tetszenek. Nekem a kedvencem a BMW M3 az ami a NFS Most Wanted játékban volt autó. Ha lenne rá keret vennék egy olyat az tuti meg amúgy is tetszenek a BMW-k bár nem ilyen sportos vadállat kellene belőle, hanem egy egyszerű normál autó, fekete vagy sötétkék színben, szép csillogó felnikkel, esetleg valami szolid matrica valamelyik részére, és kb ennyi.
Aztán ugye én is vennék egy Mustangot, régóta tetszenek azok az autók, és már volt alkalmam egyet közelebbről is megnézni, sőt ültem is már benne, ez az újabb fajta volt egyébként, ha jól tudom 2006-os gyártmány. A tag akié volt egy kiállításra hozta ami a környéken volt, ott volt kiállítva mint mintadarab, de sajnos motor nem volt benne, mert ő is úgy egyedileg kezdte el építeni, csak kasztnija volt meg először, aztán fokozatosan építette meg és még nem kapta meg hozzá a motort sajnos, ezért csak vontatóval tudták odavinni. De a hangját meghallgattam volna.
Ha olyan gépezetem lenne akkor azt én magam építeném meg, én tervezném meg a színét, én tenném rá az új karosszéria elemeket. Akkor ugye a jó hangtechnika elengedhetetlen lenne, meg jó kis lámpák, persze engedéllyel, lepapírozva, meg egy pörgősebb motor bele.
Az tény hogy az ilyen autókra nyugodtan rá lehetne kötni egy benzinkutat, de ha már lottó milliárdos az ember akkor ennyi beleférne szerintem.
Ja és ez mellé vennék egy Volgát is, csak mert azokat is szeretem én szeretem a régi autókat is főleg a 60-70 es évekbelieket, és azért egy jó kis fekete Volga jól mutatna a garázsban, de azt nem tuningolnám, azt eredeti formájában hagynám, maximum felújítanám ha annyira le lenne lakva de többet nem.
Nálam az autók közül jelenleg ez a terv.
A 635CSI ide is jöhetne :)
Én keresnék egy patika E38-at, az lenne az utazós autó. Városba meg jó lenne valami szecska 3 ajtós A3 vagy ilyesmi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!