Hogy mondjam meg, hogy abbahagyom a jogsit?
Figyelt kérdés
Minden vizsgám sikerült előre eddig. De már rég levezettem a kötelezőt, de nem tudok vezetni, legfőképpen a tolatás nem megy. Tudom, hogy sok pénz elveszik ez miatt, igazából nem, mert egy idő múlva esetleg folytatnàm. Talán, ha idősebb leszek jobban lesz türelmem vagy valakinek alapból nem való a jogsi. Nem is akarom az időmet meg a szüleim pénzét feleslegen pazarolni. Az oktatóval nincs bajom, türelmes, inkább többször gyakorlunk, ha nem megy valami. A sok otthoni vitàt nem bírom, ami az időpontról szól, hogy mikor megyek órára (miért 8, miért 2 óra) Életem legrosszabb döntése volt, teljssen elegem van ebből. Hogy mondjam meg az oktatónak, hogy nem megyek többet? A következő órát le sem akarom már vezetni.2014. okt. 23. 18:30
11/12 anonim válasza:
Én is ismerem ezt az érzést,sokszor szar volt mikor nem ment valami,még vissza emlékszem,valóban én is ott hagytam egy darabig majd visszamentem vettem 2+órát és könnyen ment utána minden.Szerintem csak nyugodj meg egy kicsit és ne foglalkozz azzal,hogy ki mit mond,milyen gyökér vagy vagy sem. Sokat ismerek akinek 20-25ikre sikerült de a lényeg,hogy nem adták fel és eltelt 1-2 hónap vezetés és már ők is mennek mint mások.Szellőztesd ki a fejed, majd láss hozzá újra és menni fog,ha nem elsőre másadikra,maradj kitartó és rendben lessz:)
12/12 anonim válasza:
Látom, bebeszélted magadnak, hogy béna vagy és nincs az a hatalom, ami ebben a meggyőződésben megingatna. Ez sajnálatos.
Mondjuk - ha csak a tolatással van baj, meg a manőverezéssel - akkor menj el apáddal egy üres hipermarket parkolóba, vigyetek két bóját és gyakorolj, ingyen. Nagy kárt nem tudsz csinálni az autóban, elvégre valamennyire már tudsz vele bánni.
Egy dologgal kapcsolatban viszont el kell keserítselek: később nem folytathatod onnan, ahol abbahagytad, mert ha X időn belül nem szerzel jogosítványt, elölről kell kezdened az egészet. (Nem tudom, most ez mennyi idő, de nem tíz évek, az biztos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!