Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan mondjam el anyunak...

Hogyan mondjam el anyunak hogy a motorozás jó dolog?

Figyelt kérdés
mik az előnyei és miért hasznos? 50 köbcentis motort akarok 14/F
2013. márc. 18. 15:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Így mondd el,ahogy most.Meg is fogja érteni,hogy jó dolog.

De az már más ,hogy téged motorozni engedjen..

Tudod,kevés a kereke!!!!:-))

2013. márc. 18. 15:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Jó dolog, de veszélyes is. Főleg forgalmas településen. Nyilván ezért nem tartja anyukád jó dolognak.

És a motornak vannak fenntartási költségei is, amit neki kellene fizetnie.

2013. márc. 18. 15:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem sok előnye van: a könnyű parkolás, a jó manőverezhetőség és kis fogyasztás (bár ez közel sem mindig van így)... De ez egyik sem valami nagy szám, így érthető ha nem akar erre pénzt adni.

Gondolom nem csak nálunk van így, de - annak ellenére hogy nálad kb. 12 évvel idősebb vagyok - Édesanyám (no meg Apám is) meglehetősen aggódó arcot vág, akárhányszor meglát motorral. Pedig elég sokféle gép volt már alattam az elmúlt 10 évben és relatíve óvatos vagyok.

Nálunk ez nem is volt kérdés: azt költhettem a hülyeségeimre amit én megkerestem - utcai ruhát, tankönyvet, ilyeneket fizettek a szüleim; de acélbetétes bakancsra, bőrkabátra, cigarettára, motorkerékpárra bizony nem adtak, annak megkerestem én az árát. Szedtem málnát, voltam segéderő asztalosműhelyben, pakoltam zöldséget nagykereskedésben...

Meg úgyis csak 16 évesen lehet rá jogsid, így addig ráérsz megkeresni az árát.

2013. márc. 18. 15:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát mondd hogy minden autós figyel rád, meg tulajdonképpen jól védve vagy a motoron.
2013. márc. 18. 15:45
 5/6 anonim ***** válasza:

először is legyen meg a jogsid

másodszor nem tudom, h milyen az anyagi körülményeitek, de azt a robit fenn is kell tartani (megvenni, biztosítás, benzin, olaj, szeríz...)

egyébként menj el dolgozni, és keress rá

nekem is így lett most (mondjuk már 19 vagyok, és nem nagyon szólhatnak bele, de eléggé ellenezték)

2013. márc. 18. 16:07
 6/6 A kérdező kommentje:

a jogsira lesz pénzem mert ballagási pénzből lenne

motort is én vennék saját pénzből amit összegyűjtök még kéne 20 30 ezerés meg is lenne :)

2013. márc. 18. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!