Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy mondjam meg a szüleimnek,...

Hogy mondjam meg a szüleimnek, hogy abbahagyom a főiskolát?

Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 12:39
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem érdekel, nem tetszik, rossz választás volt. Ami a leginkább zavar, hogy költségtérítésesen vagyok /voltam. A tervem az lenne, hogy elmennék diákmunkát vállalni őszig, a pénzből visszafizetném szüleimnek a költségtérítéses képzés díját, szeptembertől pedig megvan, hogy mit szeretnék tanulni.
2012. jan. 26. 12:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon félek a reakciójuktól. Kaptam lehetőséget arra, hogy azt tanuljam amiről úgy hittem szeretni fogom, de kudarcot vallottam.
2012. jan. 26. 12:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Mondd nekik ezt:

"Nem érdekel, nem tetszik, rossz választás volt. Ami a leginkább zavar, hogy költségtérítésesen vagyok /voltam. A tervem az lenne, hogy elmennék diákmunkát vállalni őszig, a pénzből visszafizetném szüleimnek a költségtérítéses képzés díját, szeptembertől pedig megvan, hogy mit szeretnék tanulni."

2012. jan. 26. 12:44
 4/6 bánomisén ***** válasza:
100%
Palmnak igaza van, úgy érdemes megmondani, ahogy itt is leírtad, őszintén, kertelés nélkül. Persze hüledezni fognak, meg győzködni, de ha tényleg komoly az elhatározásod, akkor látni fogják, hogy nem csak szórakozol. Arra a kérdésre azért számíts tőlük, hogy mennyire vagy biztos abban, hogy a szeptembertől elkezdett suli tényleg az igazi, ha már erre is ezt hitted, amikor belefogtál.
2012. jan. 26. 12:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyébként ha megszűnik a hallgatói jogviszonyom, akkor abszolút nem vállalhatok diákmunkát, ugye?
2012. jan. 26. 12:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, ez így van.
2012. jan. 26. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!