Első autónak mi lenne a legjobb választás?
Figyelt kérdés
Keret: 800k
Peugeot , fiat , suzuki ne legyen!
2014. okt. 23. 12:06
11/15 anonim válasza:
Mi értelme van a pontozásnak? Ki pontoz le, mikor mindenki válasza le van pontozva? Ezért kezdem megútálni az oldalt és inkább néha már nem is válaszolok. Nem tudja valaki, nem lehetne ezt valahogy a moderátoroknak jelezni, mert ez az oldal látogatottságát is rontja szerintem?
12/15 omadjoe válasza:
szerintem tucat auto 15-20 eletev kozott. vetel ar max 400e ftig. 100e ugyis elmegy atiratasra, es marad 250e javitasra, es tankolasra! amugy a fiatok jok '96 utaniak. suzukibol meg a '94 es '97 kozottieket preferalnam. es csak az 1300 ccm motorral szerelteket. en a Peugeottol sem ijednek meg! (12 evig suzukikat hajtottam, 11evig Fiatokat. most VW-t, es visszasirom a Fiatot!)
13/15 anonim válasza:
lepontozócuncu megérkezett. kíváncsi lennék a 100%os válszra.
14/15 anonim válasza:
Opelt vegyél, kérdező! Első autónak kiváló.
15/15 anonim válasza:
Opel Astra G, Ford Focus, Toyota Corolla, Mazda 323, Nissan Almera, Nissan Primera, Mitsubishi Carisma, Hyundai Accent, Renault Megane, Volvo S40. 1.4 vagy 1.6-os benzines motorokkal nézném őket, ha nem mész többet évi 10-15000 km-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!