Legjobb választás másfél millió forintig? Többi lent.
Sziasztok, autóvásárlás előtt állok, több autót megnéztem használtautón és 3 autó tetszett meg ebben az árkategóriában.
-BMW 3 as széria (320,23,25,28,30 e46)
-Skoda Octavia (2004-)
-Mazda 6
Az lenne a kérdésem hogy melyik lenne a legjobb választás? Legfőképp baráti társasággal utazgatnánk az országban, és kissebb távolságokra is mennénk vele pl. Horgászni.
Főbb szempontjaim a kényelmes tágas belső tér, tágas csomagtartó (kombi kizárva), maximum 8-10 literes vegyes fogyasztás, biztonság és mivel nem mai autók persze a megbízhatóság.
Személyes tapasztalatokat, véleményeket az autókkal kapcsolatban várom!! :)
Várom a válaszokat :) Köszönöm. F/20
Skoda Octavia 1.9 TDI, fogyasztásban, alkatrész árakban, megbízhatóságban és kényelemben is nagyon jó. szeretjük :)
Régen volt egy e-21-es 320-as BMW-m szerettem, vissza is sírtam párszor. Hátsó kerékhajtás más feeling :)
sedan mazda 6-ról találsz használt tesztet a totalcar egyik adásában, elég meggyőző... (gymkhana előtt és után is ezzel foglalkoznak)
Szia!
Azért a Vw Passat 90-110 Le szériáját ne hagyd ki a nézelődésből!
Megölhetetlen széria, nagy, tágas belső, 5-6 literes fogyasztás!
1,5 millióért már nagyon fullos 2004 körülit kapsz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!