Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes 1-2 hétre autót venni?

Érdemes 1-2 hétre autót venni?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő:

Jövő héten és utána ha minden igaz nem kevés hó fog esni,ezért gondoltam be kéne szerezni egy autót csúszkálásra.CSAK és kizárólag erre kellene..nem fogom másra használni és nem is akarom másra,csak hóban szórakozásra.

Ezért gondolkoztam el azon hogy venni kéne egy Lada Samarát..60-70 ért már lehet venni 1éves műszakival , február végéig megtartanám aztán menne az apróba mennyit buknék rajta kb? Benzin költségeit leszámítva.

Vagy esetleg még az is szóba jöhet hogy 3-4 napra kölcsönzök egy autót,persze pont hóesés előtt aztán 4napig nem szállnék ki belőle :).

2010. jan. 24. 20:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Meglehet oldani hogy valakinek fizecc 45öt és írtok egy kölcsönadási szerződést így ha valami gond van akkor nem a tulaj a felelős hanem akinek kölcsönadta.szerintem lennének olyan emberek akinek jól jönne a lóvé és meg is maradna kocsi!járható út! Tegyél fel egy hírdetést:D:D
2010. jan. 26. 14:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Azon gomdolkodtál, ha nem lesz mégse hó? :D
2010. jan. 26. 16:58
 13/14 A kérdező kommentje:

Ok,akkor megpróbálom hátha sikerül valakit rávennem.

Biztos hogy esni fog a hó utolsó..:D.Nálunk már holnap is lesz.

2010. jan. 27. 12:09
 14/14 anonim ***** válasza:
És milyen szép nagy hó lett :)
2010. febr. 17. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!