Érdemes 1-2 hétre autót venni?
A helyzet a következő:
Jövő héten és utána ha minden igaz nem kevés hó fog esni,ezért gondoltam be kéne szerezni egy autót csúszkálásra.CSAK és kizárólag erre kellene..nem fogom másra használni és nem is akarom másra,csak hóban szórakozásra.
Ezért gondolkoztam el azon hogy venni kéne egy Lada Samarát..60-70 ért már lehet venni 1éves műszakival , február végéig megtartanám aztán menne az apróba mennyit buknék rajta kb? Benzin költségeit leszámítva.
Vagy esetleg még az is szóba jöhet hogy 3-4 napra kölcsönzök egy autót,persze pont hóesés előtt aztán 4napig nem szállnék ki belőle :).
Ne Samarát vegyél az elsőkerékhajtású!
Vegyél régi szedánladát :DD
azok jól csúsznak :D
Kölcsönözhetsz autót is, de arra vigyázz ha vmi baja lesz akkor aztán fizethetsz bőségesen.
Hát nem tudom. Ha ennyire nincs jobb helye a pénzednek akkor vegyél autót, de remélem vmi elhagyatott helyen szeretnél majd csúszkálgatni.
Parkolóban gondoltam vagy valami gyártelepen.
Szerintetek abba belemenne valaki hogy ha pl 60-ért hirdeti az autót akkor én adok neki 45-öt és 1hónap múlva visszaviszem neki?:D
Úgy értem persze hogy 45-öt kifizetek, az az ő pénze,használom 1hónapig átíratás nélkül és 1hónap múlva visszaviszem,és mivel nem nagy értékű autóról van szó ezért, mindenféleképpen jól jár mivel 60-ért hirdette,és annyira nem lehet tönkretenni egy ilyen ladát..eladja legrosszabb esetben 30-ért alkatrésznek és akkor is 75-nél tart.
De ebbe belemenne valaki?
Végül is akárhogy számolom..rosszul nem járhat.
hátős kerekeset vegyél. ne 60-70ért.
sztem arra a 2 hétre tök felesleges a kocsit átiratni, ha a gyártelep közel van hozzátok, és nemkell sokat közúton menni, és bátor vagy, akkor megkockáztathatod h talán nemjön a rendőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!