Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az autóról?

Figyelt kérdés

[link]

Imádom az ilyen öreg vasakat.

2010. jan. 24. 19:45
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem ez a kocsi jó, főként ha tényleg az a fazon árulja, aki áll mellette, mert én azt látom rajta, hogy neki ez a kocsi a büszkesége és ha tényleg ilyen a gazda, akkor a kocsi is jó lehet, de az is lehet, hogy egy nepper felbérelt egy bácsit, hogy álljon már mellé mosolyogva...
2010. jan. 24. 19:48
 2/6 anonim válasza:

Egy ilyen autót napi használatra befogni értelmetlen, és körülményes.

Ha hobbi autót keresel, akkor nézelődj olyanok között, amiknek van is értékük, és még vezetési élményt is nyújtanak.

Nézz körül az amerikai autók közt.

2010. jan. 24. 19:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, amit igazán szeretnék, az egy amerikai bugyborékoló v8-as, de azok sajnos nem ennyibe kerülnek, és a fenntartási költségei sem annyi mint ennek. Amin még gondolkozok, az a VW Scirocco.
2010. jan. 24. 21:13
 4/6 anonim válasza:

Szerintem tájékozódj.

Egyáltalán nem sok a fenntartása.

Inkább gyűjts, és vegyél olyat, ami tényleg az álmod.

2010. jan. 24. 23:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Attol függetlenül hogy jo állapotban van nézz körül hogy alkatrészt lehet-e kapni hozzá vagy ugy kell összevadászni,mert ez amerikás tipus volt eredetileg.
2010. jan. 27. 13:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és a tanácsokat.
2010. jan. 27. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!