Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Segítséget szeretnek kérni....

Steve88 kérdése:

Segítséget szeretnek kérni. Van egy Benelli 50x tipusú 50 cm3 robogóm. Azt tapasztaltam, hogy a kipufogó köpködi ki az olajat. Ez normális? Ha nem, mitől lehet? , , van aki azt mondta, hogy a motorolaa bekerül az égéstérbe" Ez lehet, mitől?

Figyelt kérdés

2014. okt. 19. 16:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Az olaj biztos,hogy bekerül az égéstérbe.(ha csak nem négyütemű a robogó).Az üzemanyag keveredik az olajjal és így valósul meg a kenés.Ha kipufogja az olajat akkor lehet,hogy túl dús a keverék és ezen kell állítani de ilyenkor szokott füstölni is.
2014. okt. 19. 16:19
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Igaz nagyon nem értek hozza, de megkérdezem, hogy az üzemanyag vagy a motorolaj adagolást kell állítani esetleg mindkettőn?

És a motoron ezt hol kell végrehajtani, hozzányúlhatok én is vagy bízza, szakemberre?

Köszönöm

2014. okt. 19. 19:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja az lemaradt, hogy 2 ütemű a moci!
2014. okt. 19. 19:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Normális
2014. okt. 19. 20:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Az olaj adagolását kell állítani.Nem egy ördöngösség de ha nem értesz hozzá akkor azt ajánlom,hogy inkább bízd profira.
2014. okt. 21. 19:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm. Nem értek hozzá de, vissza vittem a szervizbe mert ugye garanciás. Elmesélték ugyan ezt nekik es majdnem kiröhögtek, hogy ilyen nincs mert a moci maga adagolja az szükséges mennyiségű olajat. De biztos, hogy lehet mert bowdenes. Valahol ugye ketté ágazik....
2014. okt. 22. 18:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Jav* Elmeséltem
2014. okt. 22. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!