Egy TDI jó lenne erre a célra?
Szeretnék idővel egy autót venni..
Vagy egy II-es vagy egy III-mas golfot szeretnék venni 1.9 TDI motorral..
Vezettem egy TDI-t és megtetszett,pedig szerintem nem ment úgy ahogy kellett volna mert melós autónak használták..
Olyan autót szeretnék ami megy is ha kell,de azért nem eszeik 8liternél többet..
Ha 5ajtós az nem gond,sőt..de ha csak 3 ajtós az sem gáz..
Áááá inkább vegyél benzinest.
Ezekben a nagyon régi turbo dízelekben rengeteg a km, plusz rengeteg pénz ha valami elromlik, turbocsere, stb.
Sokkal jobban járnál egy benzinessel. Ha a fogyasztás is szempont ilyen nagyon régi dízelek úgyse esznek kevesebbet.
Esetleg gyűjts és akkor egy GOLF 4 1.6 benzin az nagyon-nagyon jó és olcsó fenntartani és nem is annyira régi, mint egy 2-es 3-as. 1.6-os 4-es Golf városban 8 litert eszik. Jóbarátom nevelőapjának van. Ő meg PDTDI-t vett. Hát a sajátjával állandóan gond van, már csomó költött rá, most meg turbocsere 130 ezer..
Aha értem.d.e attól félek 1.6-1.8-esetleg 2ezres benzin motorral meg sokat esznek..főleg ha nyomja neki az ember..
Én benzinest vennék csak a nagy fogyasztástól félek..bár nemtudom mennyit esznek..de gondolom egy gti 2ezres benzines azért már elég sokat eszik..
Szerinted, ha egy dízelnek nyomod, az ugyanannyit fog enni, mintha nem nyomnád? Ráadásul egy dízel nem biztos, hogy hosszú távon tolerálni fogja a nyüstölést.
A Golf2-ben még nem volt TDI motor, csak TD. Golf3-at keress ha TDI-t szeretnél, abban már volt 110 lovas TDI is, azzal már lehet épp haladni.
Nem,nem hiszem azt..azt hiszem(lehet hogy rosszul) hogy ha egy dízelnek nyomom(nem mindíg) akkor 8fölé nem megy..
Amúgy meg van a neten TDI motoros II-es golf..
Tényleg van, a használtautón összesen 3 hivatalosan átalakított TDI kettes golf van,a legolcsóbb is fél milla. Annyiért már találsz klímás golf 3-at is, amik azért 10 évvel fiatalabbak.
Egy ilyen kocsival kényelmesen el tudsz gurulni 6 literes fogyasztással ( akár picivel alatta is ). De ha rendszeresen tiprod neki, akkor simán meg lesz a 8. Persze ha csak néha napján nyomod neki, akkor nyilván a többi út lehúzza az átlagot :D
Az kell neked TDI, nem fogyaszt, termel!
Néha út szélén parkolj félre és csapold le a teli tankot, ne menet közben csurogjon ki a büdös nedű amitől kerepel a traktor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!