Mennyit ér az autóm?
Opel Astra G 1.7 CDTI
2003-as évjárat, 80 ezer km. 2. tulaj vagyok 9 éve enyém a kocsi. Klímás, gyári zene (Njoy csomag) apró karcok vannak csak a gyári fényezésen. Garázsban tartottam, 2. autóként használtam.
Látni kellene, így látatlanban nehéz megmondani. Nézd meg hasznaltauto.hu-n a hasonló hirdetéseket és akkor be tudod lőni!
Motor a 101 lóerős Z17DTH, vagy még a régebbi, gyengébb?
Amúgy nagyságrendileg kb 800-at megérhet.
"Garázsban tartottam, 2. autóként használtam."
Mindegyik tulajdonos ilyen autót árul. Azzal a különbséggel, hogy ők mellé még orvosok is.
1# a 80 lóerős Isuzu
2# nem kötelező elhinni, de nem is tudom miért hazudnék egy anonim oldalon. A céges autóval megyünk szinte mindenhova ez meg csak áll.
Nem lesz senki aki elhiszi hogy egy 11 éves autóban 80 ezer van.
A magyarnak kevés km-es autó kell, de ha van egy ami tényleg az, akkor meg jön a tuti visszatekert szöveg.
Amúgy 8-900 ezer forint a reális ára.
Hinni a templomban kell. Ha érdekel az autó, akkor megnézem, ha tetszik, szemre jó állapotú, akkor jöhet egy részletes állapotfelmérés a szervizben, ha minden klappol, akkor adom a pénzt.
De az, hogy hányadik tulaj vagy, meg ki vagy, meg csak vasárnap és Húsvét hétfőjén használtad, nem releváns információ.
"1# a 80 lóerős Isuzu"
Értem. Akkor ez egyel régebbi 1.7-es, mint ami nekem van.
Úgy látom abban más is egyetértett velem, hogy olyan 800 körül érhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!