Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit ér az autóm?

Mennyit ér az autóm?

Figyelt kérdés

Opel Astra G 1.7 CDTI

2003-as évjárat, 80 ezer km. 2. tulaj vagyok 9 éve enyém a kocsi. Klímás, gyári zene (Njoy csomag) apró karcok vannak csak a gyári fényezésen. Garázsban tartottam, 2. autóként használtam.

2014. okt. 15. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Látni kellene, így látatlanban nehéz megmondani. Nézd meg hasznaltauto.hu-n a hasonló hirdetéseket és akkor be tudod lőni!

Motor a 101 lóerős Z17DTH, vagy még a régebbi, gyengébb?

Amúgy nagyságrendileg kb 800-at megérhet.

2014. okt. 15. 16:22
 2/9 anonim válasza:

"Garázsban tartottam, 2. autóként használtam."

Mindegyik tulajdonos ilyen autót árul. Azzal a különbséggel, hogy ők mellé még orvosok is.

2014. okt. 15. 16:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Megnézed, hogy haszanltauto.hu-n kb mennyibe kerülnek a hasonló felszereltségű és állapotú autók.
2014. okt. 15. 16:36
 4/9 A kérdező kommentje:

1# a 80 lóerős Isuzu

2# nem kötelező elhinni, de nem is tudom miért hazudnék egy anonim oldalon. A céges autóval megyünk szinte mindenhova ez meg csak áll.

2014. okt. 15. 16:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem lesz senki aki elhiszi hogy egy 11 éves autóban 80 ezer van.

A magyarnak kevés km-es autó kell, de ha van egy ami tényleg az, akkor meg jön a tuti visszatekert szöveg.

Amúgy 8-900 ezer forint a reális ára.

2014. okt. 15. 16:56
 6/9 anonim válasza:

Hinni a templomban kell. Ha érdekel az autó, akkor megnézem, ha tetszik, szemre jó állapotú, akkor jöhet egy részletes állapotfelmérés a szervizben, ha minden klappol, akkor adom a pénzt.

De az, hogy hányadik tulaj vagy, meg ki vagy, meg csak vasárnap és Húsvét hétfőjén használtad, nem releváns információ.

2014. okt. 15. 16:56
 7/9 A kérdező kommentje:
csak megkérdeztem mennyit ér, nem mondta senki, hogy el akarom eladni, de azért köss bele mindenbe bravo.
2014. okt. 15. 19:04
 8/9 anonim ***** válasza:

"1# a 80 lóerős Isuzu"

Értem. Akkor ez egyel régebbi 1.7-es, mint ami nekem van.

Úgy látom abban más is egyetértett velem, hogy olyan 800 körül érhet.

2014. okt. 16. 10:46
 9/9 anonim válasza:
Állapottól függően 700.000-800.000 forintot mondanék.
2014. okt. 16. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!