Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szemre milyen keményre fújjam...

Szemre milyen keményre fújjam az autóm gumiját?

Figyelt kérdés
Van nyomásmérő a pumpámon, de egy kicsit furcsálltam, hogy felfújtam 2,1 bar-ra, amikor levettem a szelepről a pumpát kijött egy kis levegő, majd amikor visszatettem 1,5 bar-t mutatott. Ne írjátok hogy benzinkúton nézzem meg, egy ideig nem megyünk oda, most kéne felfújnom normálisra.
2014. okt. 12. 16:21
 1/5 RRR ***** válasza:

milyen kocsi??

az ajtó oszlopon vagy a tankajtón kell lennie mennyi a nyomás a gumikban

2014. okt. 12. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a szelep tűjét nem nyomja be rendesen azért van ez. A rendes értéket akkor mutatja, amikor visszateszed rá.
2014. okt. 12. 17:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát eléggé le lehetsz lassulva,ha 0,5 bar-t csak úgy elszisszentesz...xD
2014. okt. 12. 17:37
 4/5 anonim ***** válasza:

ilyenkor tudom azt ajánlani, hogy fújd fel 2.7-2.8 BAR nyomásra, és mikor leveszed akkor pont jó lesz.

Ha ilyen lassan szeded le akkor ne csodálkozz, meg hogy még vissza is teszed, akkor sok elmegy, eleve elmegy belőle mikor leveszed, elmegy belőle amikor visszateszed, és megint megy el belőle mikor megint leveszed.

2014. okt. 12. 17:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem szedem le lassan, meg a pumpa is elég jó, alig jön ki levegő, köszi a tippeket!
2014. okt. 12. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!