Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Seat Cordoba 2001 1.6 benzin....

Seat Cordoba 2001 1.6 benzin. Most vettem és se a kulcson leévő távirányitoval se manuálisan nem tudom bezárni az ajtókat!?

Figyelt kérdés
valaki járt már hasonlóan ?? ... kereskedő azt mondta h cseréljek elemet a kulcsban és akkro megy .. de semmi .. amugy beülök és bentről a központi zár tökéletesen müködik cska magával a kulcsal kivülrőn nem tudom bezárni igy problémás akár ho lis otthagyni

2014. okt. 14. 21:07
 1/2 anonim ***** válasza:

valószínűleg elhagyták a kulcsát vettek hozzá másikat de nem lett betanítva vagy elnyomkodták a rendszerét és ki lett törölve.

De ha most vetted miért hoztál egy ilyen kocsit tőle?

Ha akkor sem működött meg kellet volna csináltatni vele

2014. okt. 15. 19:01
 2/2 A kérdező kommentje:

na hát az klett h zárat cseréltem a vezető ülés felől ami 15 ezer be került és igy be tudom zárni központilag is de csak manuálisan ... na meg 2 db kulcs van a kulcstartonn . .amugy meg elvileg egy idő utánn elfelejti a kulcsank a kódját maga az autóban lévő vevő . .és ezt szentem cska a seat szervizben tudják orvosolni

RÁDIÓVAL IS VANNAK GONDJAIM KI KELENE CSERÉLNI UGY H A FÜTÉS MÜKÖDJÖN AZÉRT

2014. nov. 22. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!