Dízel ilyen sokat fogyaszt?
Figyelt kérdés
Van egy 99-es Ford Mondeo 1.8 Td-m, és dízel létére úgy gondolom hogy nagyon sokat fogyaszt... városban 9-10 L, országúton 120-nál 8L körül... Ezeknek tényleg ennyi lenne a fogyasztásuk? vagy csak az enyém rossz? Szerintem a 2000-es benzines társuk nem eszik ennyit. Viszont a víz nehezen megy fel, lehet hogy a termosztát a rossz? attól lehet ilyen mértékű töbletfogyasztás?2014. okt. 13. 20:59
1/9 anonim válasza:
A Ford 1.8 dízele elég problémás, de ennyit nem kéne ennie. Hidegen többet fogyaszt, de más gond is lesz vele.
2/9 A kérdező kommentje:
milyen más gond?
2014. okt. 13. 21:13
3/9 anonim válasza:
meg kell nézned a hengerfejet a befecskendezőket meg stb... 6 liter körül kéne ennie ez rohadtúl nem normális. vidd el egy szerelőhöz.
4/9 anonim válasza:
Igen kb. 6 liter körül kéne fogyasztania átlagban.Vidd el egy jó szerelőhöz.
5/9 anonim válasza:
2008-as Ford Connect céges autónkkal pályán max 110-120-szal szabad menni, ha az ember nem akar ráfizetni a 7,5-ös normára. Igaz ennek viszonylag nagy a kasznija, jó nagy légellenállással.
Saját autóm: 2005-ös 1.7 CR-dízel: gyári fogyasztása országúton megadott fogyasztása 4,2, a valós 130-140-es tempóval 6-6,2. (Én országúton se tudtam még 5 alá vinni. Nem a pillanatnyira gondolok, hanem a hosszútávú átlagra.) Igaz városban is elvan ennyivel.
A 8 liter kicsit soknak tűnik, ha a műszaki állapota egyébként rendben van. De ha taposod neki, padlógázzal gyorsítasz akár lehet is ennyi. Gondolom ez még nem CR.
6/9 anonim válasza:
Ez még nagyon nem Cr, ez még az adagolós Endura D, ha jól sejtem.
8/9 anonim válasza:
Ja, már leesett ez mire írtad. Oké.
9/9 anonim válasza:
Szerintem valami a turbóval van gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!