Mennyit fogyaszt egy 125cc 2t sportmotor?
Figyelt kérdés
Pl. Aprilia RS125, Derbi GPR 125, Cagiva mito stb..
és mennyire szervízigényesek?
2014. okt. 12. 22:35
1/6 anonim válasza:
sztem 6-7-et megeszi. Esetleg 5 ha újabb
2/6 anonim válasza:
Attól függ mennyire van felhúzva. Az RS fojtottan 4-5 körül elvan, de akkor nem sok értelme van neki. Nyilván ilyeneket már nem kapsz, mert kiszedik belőle, úgy meg 5 alatt nem áll meg. Ha forró fejű vagy a 7-8-ba beleugrik, de akkor megy is.
3/6 anonim válasza:
Egy Aprilia RS125 sokat eszik (5-9 liter között) de nem azért szeretjük meg takarékos, hanem mert bivalyerős. Na most ez hogy szervizigényes, erre azt lehet mondani hogy az olasz gépek nagyon szervizigényesek, csak az a nem mindegy hogy a szomszéd Kontár Vili szervizeli vagy elviszed egy normális Aprilia szervizbe, ahol nem az utángyártott alsó kategóriás szarokkal pakolják tele, hanem megrendelik hozzá a gyári cuccot. Ha ez utóbbit választod, soha nem lesz gondod velük, viszont egy olasz motor nagyon megtudja keseríteni az életedet, ha nem törődsz vele és nem adod meg neki a minőséget. Most ezt ne úgy képzeld el hogy havonta szervizbe kell vinned, nem kell, egyszer kell összerakni felújításkor minőségi alkatrészekkel, és 10-12ezer km-t elmész vele ha csúcson járatod is. Ha ilyen motort akarsz, akkor tudom ajánlani, hogy keress fel egy Aprilia szalont, ha jól tudsz velük beszélni, akkor már 1 150 000 ft-ért eltudsz hozni egy RS 125-öt, én 1 100 000 ft-ét hoztam el és kaptam hozzá egy sisakot ajándékba.
4/6 No_name' válasza:
Én néha mentem nyugisan vele közepes terepen kis szünetekkel 2 óra alatt itattam meg vele 6 litert
5/6 No_name' válasza:
De ha téptem neki fél óra alatt megevett 6 litert
6/6 anonim válasza:
Eszi a benzint az tény... de nem mindegy, hogy egy 125-ös RS-el két személlyel is vigan haladsz pályán 100-120 km/h-val, mert simán bírja, vagy tötyögaz vele. Oké, két személlyel beveri a 10 litert, de menni is bír. Engem nem érdekel hogy mennyit fogyaszt, nem ezt nézem, hanem hogy menni bírjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!