BMW 750i drasztikus olajfogyasztás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, esetleg volt-e már valakinek hasonló gondja, mint nekem? Az autó egy 2009-es BMW 750i F01 kasztni, (4,4L twinturbo, 300kW, benzines). A probléma az, hogy az autó 1000km-enként megeszik 1- 1,5L olajat. (Castrol Edge 5W30 van benne). Eddig ez 6-7000 km-enként volt kb. ahogy a gyári adat is írja. Hirtelen nagyon elkezdte kajálni. Márkaszervízben nemigen tudtak rá mit mondani. Kicsit büdös is a kipufogója, néha füstölget is. Tud esetleg segíteni valaki?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat.
2014. okt. 13. 12:45
11/15 anonim válasza:
Első blikkre a szelepszárszimmering ugrott be...
12/15 anonim válasza:
Gratulálok. Mert általába a BMW-sek , meg a német autósok nem ismernek el semmi hibát. Tökéletesnek mondják. De itt már zömével leírták a hibákat. Meg azt is hogy kemény lesz a javítási tarifa..
13/15 hargita73 válasza:
Nekem is volt 750-es,ugyan ilyen hibaval. Szelepszár szimeringes volt..kb 1 milla
14/15 anonim válasza:
E31 v12 90-es... 0 olajfogyasztas...
15/15 anonim válasza:
Ha nekem 700.000 Forintos összeget mondanának a javításra kiröhögném és otthagynám a szervizt. Vicc összegeket kérnek el ilyen autóknál márkaszervizben a javításokért. Egy ilyen kategóriájú motort komplett újra lehet építeni fél millióból. Csak a blokk az érdekes (anyagilag húzós) minden más legyárt(at)ható. De ha csak javítás szükséges ez az ár jóval alacsonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!