Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak Mitsubishi...

Első autónak Mitsubishi Lancer Evo X túlzás?

Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 17:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen, az. Túlságosan drága és erős ahhoz, hogy a közlekedés alapjait azon tanuld meg. Célszerű valami olcsóbb, kisebb autóval kezdeni és azon megtanulni mindent, ugyanis ha ott hibázol, kisebb eséllyel töröd magad össze és javítani is olcsóbb, ha mégis nekitámasztod valaminek.
2010. jan. 23. 17:18
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Nem, ha minimum 30éves vagy, és 10éve vezetsz napi rendszerességel.
2010. jan. 23. 17:20
 3/11 anonim válasza:
0%
Nekem egy bmw 318i SE lesz az első ha minden jól megy. Tök mindegy milyen, az ember vezetési stílusától függ hogy vezet, nem a kocsitól... én óvatosan, kényelmesen szeretek nem szeretek gyorsulni.
2010. jan. 23. 17:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg akarsz dögleni akkor nem.
2010. jan. 23. 17:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha van pénzed megvenni, meg tankolni, akkor NEM!
2010. jan. 23. 18:13
 6/11 anonim ***** válasza:
32%

Ha magyar vagy: IGEN, TÚLZÁS. Úgyis összetöröd. Mindenki összetöri az elsőt.

Ha c i g ány vagy: vedd meg nyugodtan, járkálj vele gyorsulási versenyekre, rodeózz jégen!

2010. jan. 23. 19:41
 7/11 anonim ***** válasza:
2010. jan. 24. 08:27
 8/11 anonim ***** válasza:
68%

ha digo vagy,akkor nyugodtan vedd meg ha van rá pénzed!

remélem látom majd ahogy felcsavarodsz valamelyik oszlopra, és amikor elmegyek melletted,jól kiröhöglek hogy milyen hülye vagy hogy nem vettél inkább egy jo 1200-es Ladát!!!

hülyeség elsö autonak ,ráadásul kezdönek ilyen járgányt ,kár azert az autoért!!!!!!!!!

2010. jan. 27. 22:13
 9/11 anonim válasza:
0%
Szerintem ha nagyon sok pénzed van érdemes inkább egy honda, renault, peugeot autoban gondolkoznod. és ha a kellö rutin megvan akkor egy német márkára mintpéldául audi. Biztonságos, ha kell gyors, erős, összkerékhajtással megy. Minden tekintetben megfelel. Persze ebben sem garantált a túlélés. De esélyesebb szerintem mint egy könnyített japán sportautoban. Persze csak személyes vélemény.
2010. jan. 30. 08:02
 10/11 anonim válasza:
100%
Egy két fentebbi kommentezőnek pedig szerintem el kellene gondolkodni. Mert valóban nem auto függő hogyan vezetsz. De attól hogy te nem száguldozol hanem óvatos vagy ugyanúgy érhet baleset. Ha nincs meg a kellő rutinod a gyors helyzetfelismerésben és a helyes cselekvésben akkor kitörölheted, hogy 5 éve van jogsid vagy 10 éve. Rendszerint nem azért van baleset mert "véletlenül" történik valami. Hanem mert az autósok 70%-a elköveti az alapvető hibákat: Még átérek ( aztán majd egyszer nem ), Nagy tempóval is tudok jól vezetni ( aztán majd egyszer kicsusszan az auto segge vagy az eleje megcsúszik és fogalma nincs az illetőnek, mi a teendő mikor sodródik az autó )., pár óra vezetést még kibírok ( aztán elalszik az illető a volánnál és szörnyű de szemből frontálisan belehajt valakibe, ami még szörnyűbb pedig, hogy ártatlan vétlen emberek életét teszi ezzzel kockára ). Ebből kiindulva tehát az sem biztos hogy elég ha jó sofőr vagy. Hiszen mások alapvető hibái miatt és veszélyben vagy. Lehet, hogy te nem is hibázol, sőt mindent a helyzetnek megfelelően teszel, talán túlságosan is tökéletesen, mégis te találkozol össze azzal az 1 barommal az úton aki átcsúszik a te sávodba, aki nem áll meg a pirosnál, aki elalszik vezetés közben. és akár 70km/h de főleg nagyobb tempónál ez már halálos veszélyt jelent rád. Kérdés: Ha meghalsz akkor vigasztal téged, hogy az illető is talán meghalt de ha nem is börtönben tölti a hátralévő életét? Hát sztem akkor már nem igazán fogsz te ezzel törődni mivel nem élsz már. Ugyhogy mindenki vezessen óvatosan, legyen előzékeny, és a legfontosabb, hogy dinamikusan vezessen mindenki, esküszöm szerintem a legtöbb balesetet azok okozzák ( illetve koccanást inkább ) akik 30al tötyögnek ott ahol 50el lehet menni és ezzel akadályozzák a mögöttes forgalmat. Meg elsőbségadás táblánál satufék mikor senki sem jön. Néha jobb ha nem az az első hogy inkább megállsz hanem az hogy 1 pillanat leforgása alatt tudd mehetsz-e, ha jön vki át tudsz-e érni biztonságosan vagy nem. Na nem akartam kiselőadást de az lett. Mindenkinek balesetmentes közlekedést kívánok!!!
2010. jan. 30. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!