Szerintetek egy 14 éves Opel Astra F vagy egy szintén 14 éves BMW 316?
Na magyarázd meg, prémium autó, drága és kész!!
Nyáron 100 000-ért vettünk E30-at donornak 18IS motorral :D
1. Sehol nem írtam, hogy vegyen BMW-t.
2. már legalább 28 helyen bebizonyítottuk, hogy a BMWhez sem drágábbak az alkatrészek, mint a többihez.
3. Mi donort ezért vettük, mert egy ültetett E30-ról sikeresen leszakította a gazdi a kartert és tört a blokkból is. Nekünk a motor miatt kellett, nem az alkatrész utánpótlás miatt.
4. Az Opelhez minden szuper olcsó, ne akard tudni nemrég mennyiért akartak nekem eladni egy 1.7 szívóD blokkot... :D
A sok okos aki "drága a bjéemvééé fentartáááása" tapasztalatból vagy irigykedésből mondja?
Ezzel nyugtatják magukat az 1.9tdi tulajok?
Bátran veheted a bmw -t is meg az opelt is!
Az F astra a legjobban eltalált astra, de mint minden opel egy fapados fos.
Amelyikre van igényed azt vedd meg, ha a kiadásokra van pénz.
Azonos áron könnyebb jó asztrát kifogni, meg most lehet nagyképű leszek, de ha már bmw 6henger vagy 12 :)
Egy 320 és inkább régebbi, ha több pénzed nincs.
A kocsi meg felettébb ismerős mert haverom párjának most hozott be két ilyen kompaktot és a kettő közül amelyik jobban tetszett a csajszinak azt rendszámozták le.
Ha ez az a kocsi akkor gond nélkül okés.
Elmondása alapján mind a kettő egyforma állapotú volt, csak más felszereltség.
Egy 100% se az opellal se a bmw vel nem fogsz mellényúlni.
Tisztázd le magadban az igényeid előbb, mert eleve tök ellentétes helyen hajt mind a kettő. Az opel egy alsóbb kategória ezért olcsóbb a jó állapot, de ez csak fapadosabb kivitelt jelent ugyan úgy kimegy a világból!
Nagyon sok opelt javítok és mindig mondom, kis pénzből olyat aminek 4 kereke van se több se kevesebb, csak opel!
Messze nem egy fosvágen vagy francia, olasz szemét...
Nekem 20éves a bmw -m és imádom, leszámítva a fogyasztását, de ugye valamit valamiért, mikor egyből fent van 200 -n :)
Semmivel több gondom nincs vele, mint bármivel ami 20éves, a fő gondok az öregedő műanyag és gumi cuccok amik sok esetben filléres meg néha 1-1 elektromos kontakt hiba ami minden márkán előjön ahol nagy hő van a motortér alatt( nagy teljesítmény nagy hő).
Állapotot nézd ne az extrákat, mert opel is meg bmw is sok szemét hulladék van túlárazva a hazai autópiacon!
Megnézném azt az F astrát is. Linket ide róla!
A 2000 évj. e36 316i korrekt árú, de ugye azt is láttad, hogy igazából 559.000 forintba fog kerülni a végén? Az 559.000 forintra értem hogy korrekt ár. Ha nem nagyon rozsdál.
Ha az Astra F van ugyanilyen árban akkor annak zsírnak kell lennie. Mert haverom 2 éve vett egy 2000 évj. G astrát ennyiért.
Most nézegetem amúgy az alkatrészeket egy árba van az astra f és az e46 lengés csillapítója, ez csak egy példa ..
ezekszerint nem is drágák a BMW alkatrészek?
Nem drága!
Viszont a hat hengeres az igazi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!