Milyen nagyobb motort lehet beletenni egy Opel astra f 1.7TD-be?
Kár hogy nem isuzu. Arra az 1.7-es blokkra rá lehetne kendácsolni a 16 szelepes CDTi hengerfejet, meg a sallangokat és rögtön 130 lóerő :D
Ha meg még hekkelsz is rajta... :D
Én egy ideig azon agyaltam, hogy a 4 hengeres szívódezső helyére betákolom a 3.1-es Isuzu TD-t. Csak b..zom sokat kellene emelni az elején, hogy ne húzza a kartert a földön :D
"Kár hogy nem isuzu. Arra az 1.7-es blokkra rá lehetne kendácsolni a 16 szelepes CDTi hengerfejet, meg a sallangokat és rögtön 130 lóerő :D"
Az elég érdekes lenne! Arra még rá kéne tenni egy változó geometriás turbót, interccolert, CR-befecskendező rendszer, injektorokkal, nagynyomású szivattyúval, teljesem más motorvezérléssel és még sorolhatnám és akkor tudna maximum 125 lóerőt.
"Az elég érdekes lenne! Arra még rá kéne tenni egy változó geometriás turbót, interccolert, CR-befecskendező rendszer, injektorokkal, nagynyomású szivattyúval, teljesem más motorvezérléssel és még sorolhatnám és akkor tudna maximum 125 lóerőt."
Igen, ezeket értettem sallangok alatt. Azt hittem egyértelmű :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!