Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A téligumiról mi a véleményetek?

A téligumiról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
írjatok le mindent amit gondoltok
2010. jan. 23. 14:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

bár nekem nyári gumi van az autón (sajnos) nagyon hasznos dolog.Pont tegnap próbálgattam az autót havas úton dombon felfele és hát elég rossz volt vele elindulni csúszkáltam jobbra balra és a fék ilyenkor nem sokat számít mert még rosszabb lett a helyzet.

Ha lesz pénzem akkor veszek téli gumit és felrakatom és addig nem járok kocsival mikor jó idő van és száraz az út és még akkor is nagyon óvatosan !

2010. jan. 23. 18:29
 12/16 anonim ***** válasza:

ma 16:28

nem is tudtam, hogy ismerjük egymást...

2010. jan. 23. 19:28
 13/16 lodarazs ***** válasza:
Ja, tudtok menni nyári gumival a hóban, csak ne kelljen megállni vagy kanyarodni. Ne legyen kötelező a téligumi??? Remélem, ha balesetet okozol akkor te húzod a rövidebbet. Az ilyen ember csak a saját kárán tanul.
2010. jan. 23. 19:38
 14/16 anonim válasza:

Volt egy Ladám, négy évszakossal.

Ezzel?! Egy Tajga Jaguárral? Mindenhova!

Ja. Leengedett sorompó alá is.

Sikerült egy új autóba raknom a seggem. Tél volt Karácsony másnapja, másnap lett volna 3 hónapos a gép. Akkori kedvesem, tényleg nem ment gyorsan, de egy enyhe balosban le az útról, be a fák közé. Totálra törte.

Következőre már mentem is, és vettem télit. De megfogadtam ár tanácsot, és én sem akciósat vettem:

Michelin Wintersport M3. Durva volt érezni, hogy a kanyarokban jobban tapadt januárban, mint a Good Y. augusztusban.

A mostani gépre már ennek a következő, jobb változatát vettem meg, a Wintersport 3D-t. De nem jobb. Nem is rosszabb, de vágyom vissza az M3 érzésre. Mert tényleg van különbség.

Csak menj fel a "jutyub"-ra, és írd be a keresőbe a "winter car crash" szavakat, vagy a videjára (ott pl. tél autó csúszós) és meglátod mit művelnek a nyári gumisok, míg haladnak/haladnának mellettük a télisek.

2010. jan. 23. 20:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Tegnap 19:28-nak gyűjtöm a lúzereket(sajna mindig felagyalnak)ez már csak egy ilyen forum,írhat a tudatlan is.Remélem orvosi tanácsokat nem adsz? :))))
2010. jan. 24. 08:19
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
23 éve vezetek, nyári gumival, négy évszakossal, télivel. Nos, van tapasztalatom, télen, hóban a különbség ég és föld. Mikor először indultam el téli gumival, nagy volt a meglepetés, hogy nem kell lapátolni és meg tudok állni, amikor akarok...
2010. jan. 25. 11:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!