Kamion választás?
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni 3 db kamiont a cégemhez.Eddig más cégeknél fuvaroztam és kaptam lehetőséget,hogy megcsináljam a sajátomat. Milyen kamiont ajánlotok amit érdemes használni. (Kényelem szempontjából) a cégnél csak volvo val mentem és számomra nem volt kényelmes. Melyik az a márka ami erőben és kényelemre is jó? Hallottam olyat hogy a daf , volvo, merci vagy a renault. Mindenki mást mondott. Ti mit ajánlotok? Nemzetközi lenne.
Ne haragudj, de ha te fuvarozó voltál, akkor nagyon jól kéne ismerd az autókat, és nem az alapján döntesz, hogy ezt mondták, meg azt mondták.
Amúgy meg MAN és Scania!
Ha kényelemre mész akkor a legnagyobb fülke egyértelműen, akár melyik fajtát is választod.
Erő meg attól is függ mire használod, de egy 500 lovas szerkezettel már megrakottan se dob le a víz egy emelkedő láttán.
Ifával kezdtem édesapám, és most ha jön velem, és Hollád fele járunk, mindig mondja, hogy ejj a holládi emelkedő, az ifa már az aljában feladta, egy örökévalóság volt felmenni vele, mi meg megrakottan fix sebességgel megyünk fel. Ennyit változott a technika, de ha komoly kérdés, én mercit ajánlanék vagy daf-ot
Olvass bele ebbe, talán segít valamit:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__603..
Az is kérdés, hogy mennyit szánsz rá, mert ugye lehet venni 3 vontatót 300 000euro+áfáért is és 30 000euro + áfáért is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!