Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kamion választás?

Kamion választás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék vásárolni 3 db kamiont a cégemhez.Eddig más cégeknél fuvaroztam és kaptam lehetőséget,hogy megcsináljam a sajátomat. Milyen kamiont ajánlotok amit érdemes használni. (Kényelem szempontjából) a cégnél csak volvo val mentem és számomra nem volt kényelmes. Melyik az a márka ami erőben és kényelemre is jó? Hallottam olyat hogy a daf , volvo, merci vagy a renault. Mindenki mást mondott. Ti mit ajánlotok? Nemzetközi lenne.

2014. okt. 10. 19:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Kamukáré.
2014. okt. 10. 19:46
 2/16 A kérdező kommentje:
Csak kérdezem ,hogy miért lenne kamukérdés? A kérdés még áll.
2014. okt. 10. 19:53
 3/16 anonim ***** válasza:
Aki fuvaroz az pontosan képben van kamion ügyben. Ilyen kérdést csak kis gyerekek tesznek fel, nem a szakmában dolgozók.
2014. okt. 10. 19:56
 4/16 A kérdező kommentje:
Lehet te kisgyerek vagy de ha pontosabban elolvastad volna a kérdést akkor írtam ,hogy hallottam olyat hogy a daf vagy stb... Mindebki mást mondott "DE TI MIT AJÁNLOTOK" Ez a lényeg! A kérdés még mindig áll
2014. okt. 10. 19:58
 5/16 anonim ***** válasza:
itt a gyakorin elég kevés a kamionszakértő.
2014. okt. 10. 20:07
 6/16 A kérdező kommentje:
Értem , csak kíváncs lennék amit ti ajánlotok
2014. okt. 10. 20:09
 7/16 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ha te fuvarozó voltál, akkor nagyon jól kéne ismerd az autókat, és nem az alapján döntesz, hogy ezt mondták, meg azt mondták.

Amúgy meg MAN és Scania!

2014. okt. 10. 20:17
 8/16 anonim ***** válasza:

Ha kényelemre mész akkor a legnagyobb fülke egyértelműen, akár melyik fajtát is választod.

Erő meg attól is függ mire használod, de egy 500 lovas szerkezettel már megrakottan se dob le a víz egy emelkedő láttán.

Ifával kezdtem édesapám, és most ha jön velem, és Hollád fele járunk, mindig mondja, hogy ejj a holládi emelkedő, az ifa már az aljában feladta, egy örökévalóság volt felmenni vele, mi meg megrakottan fix sebességgel megyünk fel. Ennyit változott a technika, de ha komoly kérdés, én mercit ajánlanék vagy daf-ot

2014. okt. 10. 20:32
 9/16 anonim ***** válasza:
Alap hogy a scania.
2014. okt. 10. 21:11
 10/16 anonim ***** válasza:

Olvass bele ebbe, talán segít valamit:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__603..

Az is kérdés, hogy mennyit szánsz rá, mert ugye lehet venni 3 vontatót 300 000euro+áfáért is és 30 000euro + áfáért is..

2014. okt. 10. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!