Egy Volvo S40 jó választás lehet?
Szia! Milyen motorral?
Mukodo motorral. :D
Nem egy mai auto, mindenkepp csak ugy vedd meg hogy autoszerelo megnezte..ne a nagybacsi meg ne az ismeros...hanem autoszerelo.
Enis nemreg vettem egy regi de fullextras autot, es megegyszer annyit rakoltottem..mostmar mondjuk jo is.
Te ne jarj igy, szerintem mindegy milyen motorral vaszed..legyen jo allapotban es nezzetek meg a fekeket, a valtot, a motort a kipufogot es a futomuveket. Ha ez kb okes akkor meglehet venni.
Egyebkent Volvot enis vettem volna, de azert kerestem inkabb mast, mert a franc tudja miert, de azt vettem eszre hogy a volvosok nagyon szerencsetlenul vezetnek...tesom mondta hogy figyeljem meg..es tenyleg van benne valami.
Talan azert mert egy tank..baromi biztonsagos auto, es a biztonsagerzet miatt megvaltozik az ember vezetesi stilusa. Vettem egy franciat...bar ne vettem volna, de mindegy olcso volt, meg most feujjitva is olcso maradt..aztan gurul egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!