Szerintetek mennyire jó autó egy 2006-os 3-as BMW? Melyik motor a legideálisabb választás hozzá, mikre kell figyelni vásárláskor?
5-öst is néztem de az nagyon lestrapált volt, 1,9-ért volt 2004-es 525d majdnem lefoglaloztam de nagyon csattogott meg ki volt süllyedve az ülése meg sok kilométer volt benne 240 ezer felett meg olyan kemény volt a kuplung alig bírtam kinyomni pedig elég nagy a vádlim mert biciklizem..
ezétr gondoltam inkább 3-asra kisebb könyebb olcsóbb fent tartani
nem olcsót vennék hanem ami szépen van karban tartva rendben van azért de nem is a legdrágábbat..
meg első lenne elvinném kozmetikába úgy nézne ki mint egy pár éves BMW kívül belöül fényesítés illatosítő, nagyon szép lenne szóval nem lenne elhanyagolva
apunak van ilyenje céges autó 320d autómata váltóval van de az az autó olyan mint egy égszer..
olyan precíz a szerkezete meg kidolgozása minősége..
fater elment nyaralni anyuval én otthon voltam aztán haverok átjöttek garázsba beizzitottam a kicsikét, és valami precíz hifi van benne 10 hangszóró asszem de olyan jól szól a basszus is rezgett a garázsba a berendezés, kitolattam az udvarra és úgy ment, ki nem akartunk szálni, gonnd még sose volt vele és megy mint a meszes 6,8 liter körül eszik de úgy hogy tényleg beleprésel az ülésbe! nagyapámnak lehet csak 4 litert enne mert ahogy mi vezessük tényleg nincs elelnfél az utakon!
kivittem haveromat a szüleihez faluba ott úgy fordukltam meg a buszfordulóba hogy végig pörgött a kerék és előttem volt egy csaj kijöt a botlból 18 éves lánynak nézett ki megállított gondolom nem sűrű látvány egy BMW faluba, aztán végül nem lett kaland belőle ;) de legközellebb elkérem a számát majd, de csak intett nem állított meg de jó is lett volna :) meg csajok rendszeresen néznek akár sofőrként akár utasként foglalok helyet benne egy BMW-ben azért másképpen fest az ember.
Akkor sem fogsz vele lenyűgözni senkit. Csak az nem tudja, hogy az E90-es BMW-ket 2006-tól gyártják, aki eddig a Holdon élt. Még a háziasszonyok is vágják a témát, ha más miatt nem, hát azért, mert nézték a Cobra 11-et. Aki ért egy kicsit is hozzá, az azt is kiszúrja, hogy a 2006-os autód egy régi, még facelift előtti.
Ezzel az erővel ha nem a legújabb F30-al jársz, már az ciki (találtam F30-at 2 millióért, csak totálkáros volt előző életében, a fél autót a gitt tartja össze, úgyhogy abban is van már ciki vétel).
Ha neked a lényeg és a karbantartás kimerül a külsőségekben, inkább ne BMW-t vegyél.
A csajozás és az autó kapcsolatát meg nem értem. Nem fog csodát művelni, csak azért szólok, nehogy csalódás legyen belőle. Biztosan van egy nőtípus, aki arra hajt, hogy elvidd az autóval egy körre, de náluk is a minimum egy Z3, vagy egy Porsche Boxster, inkább ezek közül vegyél egyet.
Tiktos tipp a 325d. Jol megy, es nagyon tartos.
Nekem volt E90 320d meg E91 318i, en elegedett voltam veluk, igaz mindketto uj volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!